V sobotu otevíráme Eden fanouškům | SK Slavia Praha
Více

V sobotu otevíráme Eden fanouškům

PRAHA – Slávistické Vánoce v podobě naší akce pro fanoušky Otevíráme Eden se nezadržitelně blíží, pokud se v sobotu do Edenu vydáte, přečtěte si pozorně o této akci všechny informace, které by vás mohly zajímat.

Prodej vstupenek

Vstupenku na akci si mohou koupit pouze ti, kteří se zaregistrovali. Kapacita je vyčerpána a není bohužel možné přidávat žádná další místa. Vstupenku si musí koupit anebo vyzvednout každý, kdo se akce účastní, na výdeji čestných vstupenek, asi 50 metrů od VIP recepce stadionu směrem k trati. Při koupi vstupenky buďte na pokladně alespoň 10 minut před časem vaší prohlídky, ale raději si nechte větší časovou rezervu. Při nákupu vstupenky uveďte vaše jméno a čas, na který jste registrovaní, a dále informaci, zda si přejete koupit jen vstupenku, anebo i kalendář a hráčské kartičky. Prosíme vás, abyste měli pokud možno přesnou částku. Platit je možné pouze v hotovosti. Každý návštěvník ke vstupence dostane plánek celého okruhu, abyste měli přehled, kde vás co čeká za atrakci. 
Vstupné:
Dospělí100 Kč (při koupi kalendáře vstup zdarma)
Děti do 15 letzdarma
Tříletí a pětiletí permanentkářizdarma
Kalendář 2017250 Kč (200 Kč permanentkáři)
Kalendář + hráčské kartičky mužů a žen 300 Kč (250 Kč permanentkáři)

Vstup na prohlídkový okruh

Po zakoupení vstupenky se přesuňte před VIP recepci, kde budete na základě platné vstupenky v čase vaší prohlídky vpuštěni na stadion. Na celém prohlídkovém okruhu se řiďte šipkami, které vám napoví, kam máte dále jít. Stejně tak budou všude k dispozici naše hostesky, které vám rády poradí. 

Trasa prohlídky

1 VIP Recepce (přízemí)

2 Kamerová lávka (4. patro)

3 Tiskové středisko (3. patro) Tiskové konference s hráči ve 13:30, 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00, 16:30

4 Slávistické muzeum: Board room (2. patro) Výstava nejcennějších klubových trofejí a artefaktů za přítomnosti slávistických historiků a hráčských legend. Těšit se můžete na Pavla Řeháka, Ivo Knoflíčka, Pavla Kuku, Jana Lálu, Dušana Herdu, Petera Herdu, Jana Andrejkoviče, Jiřího Nedvídka, Jana Mareše, Vladimíra Šmicera a samozřejmě členy realizačního týmu Stanislava Vlčka, Radka Černého a Jaroslava Šilhavého.

5 Klubové patro (1. patro) Autogramiáda části hráčů a hráček

5a VIP box

6 Střídačky (-1. patro)

7 Mix zona (-1. patro)

7a Šatna hostů: Besedy s hosty z řad klubových legend. První beseda začíná ve 13:45 a další pokračují vždy po půlhodině (14:15, 14:45, 15:15, 15:45, 16:15, 16:45). Během probíhající besedy bude místnost uzavřena.

7b Šatna hostů: Ve druhé šatně hostů si můžete zakoupit starší originály dresů, ve kterých hráli naši fotbalisté. Ceny dresů jsou 500 a 1500 korun, platí se pouze v hotovosti u hostesky v šatně.

8 Šatna domácích (-1. patro)

9 Fanshop (přízemí) Ve fanshopu vhazujte do připravené nádoby vyplněné vstupenky s vašimi kontaktními údaji a vyhrajte skvělé ceny.

1. místo: permanentní vstupenka na jaro 2016/17
2. místo: 2 VIP vstupenky Gold na domácí zápas s Jihlavou
3. místo: domácí dres podepsaný hráči A-týmu
4. místo: slávistická osuška
5. místo: kniha Vzpomínky mistrů

Autogramiáda hráčů a hráček

Jelikož se jedná o speciální akci, nebudou se vám tentokrát naši hráči a hráčky podepisovat na jednom místě. Naše fotbalisty a fotbalistky najdete rozmístěné na jednotlivých stanovištích, na kterých se vám rádi podepíší.

Zázemí prohlídky

V 1. patře bude pro návštěvníky přichystáno občerstvení v podobě nealkoholických, studených i teplých nápojů a snacků. Toalety jsou umístěny ve 3., 2. a 1. patře. Prosíme vás, abyste nechodili mimo vyznačená místa. Pokud budete potřebovat poradit, obraťte se na náš personál.

Během prohlídky je možné fotit vše, včetně exponátů v muzeu, žádáme však fanoušky, aby se nedotýkali žádného z vystavených předmětů.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články