Slávistický kalendář na rok 2017 v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Slávistický kalendář na rok 2017 v prodeji

PRAHA – Ve slávistickém fanshopu v Edenu je v prodeji kalendář Slavie na příští rok. Jeho hlavním mottem je heslo Spolu jsme silnější, najdete v něm fotografie hráčů ze zápasů, ale také fotografie s fanoušky. AKTUALIZACE 12. 12.: Kalendář je už vyprodaný.
Kalendář měl svou premiéru na sobotní akci Otevíráme Eden, pro ostatní fanoušky byl v prodeji deset dní, než byl po velkém zájmu vyprodán. Nyní si můžete koupit další slávistický kalendář na rok 2017 s hráčskými fotografiemi ve fanshopu. Cena kalendáře je 220 korun, permanentkáři, členové Odboru přátel a Fanklubu mají slevu 10 %.

Kalendář je v prodeji ve fanshopu v Edenu během otevírací doby, která je až do 23. prosince každý den od 10 do 18 hodin s prodlouženou otevírací dobou ve čtvrtek do 19 hodin.

Aktuálně

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

Další články