Nový HATTRICK: Rozhovor s trenérem, Barák na plakátu | SK Slavia Praha
Více

Nový HATTRICK: Rozhovor s trenérem, Barák na plakátu

PRAHA – Pořiďte si ještě před startem jarní části ePojisteni.cz ligy nové číslo magazínu Hattrick s přílohou Ligový speciál – jaro 2017. Kromě aktuálních soupisek ligových týmů v něm najdete i rozhovor s trenérem Slavie Jaroslavem Šilhavým.
V rozsáhlém interview najdete mimo jiné i odpovědi na otázky, jaké jsou cíle Slavie do jarní části ligy. "Já nejsem z těch, který by to s oblibou vykřikoval do světa. Ovšem je naší přirozenou snahou být nejlepší. A být nejlepší, znamená pro Slavii získat titul. To je ale samozřejmě dlouhá cesta, která trvá čtrnáct kol, abychom na ten kýžený cíl mohli pomýšlet," říká Jaroslav Šilhavý.

Kromě rozhovoru s naším koučem se na vás v Hattricku těší na plakátu slávista a český reprezentant Antonín Barák, a na titulní stránce najdete nejlepšího střelce Slavie Milana Škodu. Ve speciálu jsou Slavii věnovány dvě stránky - aktuální soupiska, přehled zimních odchodů a příchodů, jarní zápasový program a vše potřebné, včetně cen vstupenek na domácí utkání.

Hattrick stojí 79 korun a je právě v prodeji v novinových stáncích.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články