ONLINE: Slavia bojuje o tři body v Karviné | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia bojuje o tři body v Karviné

KARVINÁ – Sešívání se v rámci 23. kola vydali do Karviné, kde budou od 20:15 bojovat o tři důležité body, aby si nenechali na čele tabulky odskočit první Plzeň.
Trenér Jaroslav Šilhavý musel pro utkání v Karviné udělat vynucenou změnu v záložní řadě. Josef Hušbauer obdržel v derby svou čtvrtou žlutou kartu a odpykává si tak karetní trest. Po něm se naopak vrací na pravé křídlo Jan Sýkora, ve středu pole bude spolu s Antonínem Barákem operovat Jasmin Ščuk.

Změna se odehrála také v útoku. Na hrot se místo Milana Škody postaví Muris Mešanovič. Milana Škodu v týdnu trápily lehké zdravotní problémy, které mu nedovolí nastoupit od první minuty. V průběhu utkání ale může do hry zasáhnout.

Na marodce zůstává Dušan Švento, který podstoupil operaci kolene. Marko Alvir už po zranění kotníku trénuje individuálně na hřišti s míčem a v příštím týdnu už by se měl zapojit do tréninků s týmem.

Základní sestava: Pavlenka – Frydrych, Lüftner, Deli, Flo – Ngadeu – Sýkora, Ščuk, Barák, Zmrhal – Mešanovič

Lavička náhradníků:
Kovář, Mingazov, van Buren, Tecl, Bořil, Bílek, Škoda



Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články