ONLINE: Slavia hraje od 19:00 na Bohemce | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 19:00 na Bohemce

PRAHA/ ĎOLÍČEK – Sešívané čeká od 19:00 důležité utkání. V rámci 27. kola se představí na půdě Bohemians a budou bojovat o první ligovou příčku.
Po remíze Plzně v Jablonci mají sešívaní možnost uchvátit v tabulce první místo. A trenér Šilhavý vyrukoval na Bohemians se dvěma útočníky – Milana Škodu doplní Muris Mešanovič.

Záložní řada se tak zúžila na čtyři hráče, na pravém křídle nastoupí Ruslan Mingazov, na levém Jan Sýkora, na lavičce zůstává Antonín Barák. Na levé straně obrany pak vyběhne Jan Bořil.

A jaká je situace na marodce? Mimo hru zůstává kvůli problémům s ramenem útočník Mick van Buren, kvůli problémům se zády chybí na lavičce gólman Přemysl Kovář. Dušan Švento se zotavuje z operace kolene a rehabilituje. Marko Alvir se zatím nevešel do nominace.

Základní sestava:
Pavlenka – Frydrych, Lüftner, Deli, Bořil – Mingazov, Hušbauer, Ngadeu, Sýkora – Mešanovič, Škoda

Lavička náhradníků: Otáhal, Zmrhal, Flo, Tecl, Bílek, Ščuk, Barák

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články