9. ročník Talentu La Sophia je tady | SK Slavia Praha
Více

9. ročník Talentu La Sophia je tady

PRAHA – Slavia je partnerem projektu La Sophia, který pomáhá dětem z dětských domovů a ze sociálně znevýhodněných rodin v rozvoji jejich talentu. Další ročník výběrového řízení proběhne v nejbližších měsících a už nyní je možné se hlásit.
Obecně prospěšná společnost La Sophia, jejíž zakladatelkou a hlavní tváří je herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová, pořádá letos už 9. ročník soutěže Talent La Sophia. Do soutěže se mohou přihlásit umělecky talentované děti nebo děti, které hrají fotbal, a které zároveň vyrůstají v dětských domovech nebo jsou ze sociálně znevýhodněných rodin, a zároveň jim je mezi 7 až 18 lety.

U vybraných dětí La Sophia následně podporuje vzdělání těchto dětí na základních, středních a uměleckých školách či konzervatořích, finančně zajišťuje doučování u soukromých učitelů, či podporuje jejich dovedností ve sportovních klubech v celé České republice. Snaží se prohloubit zájem těchto dětí o umění, kulturu, sport a správné využití volného času.

Projekt má několik ambasadorů, slávistickým zástupcem je bývalý útočník Stanislav Vlček, z dalších ambasadorů jmenujme Marka Jankulovského, Tomáše Ujfalušiho, Kamila Čontofalského nebo Václava Černého, Ivu Janžurovou a spoustu dalších osobností uměleckého i sportovního světa.

Zpíváš, hraješ na hudební nástroj nebo hraješ fotbal? Tak se přihlas a dokaž, že ty jsi nejlepší! Zažiješ spoustu zábavy a bude se na tebe těšit spousta osobností. Další informace najdeš na webu www.lasophia.cz

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články