Mistrovská příprava! Vstupenky na Celtic a Nice v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Mistrovská příprava! Vstupenky na Celtic a Nice v prodeji

PRAHA – Slavii čekají v průběhu letní přípravy zajímavá přípravná utkání. Sešívaní přivítají doma slovenského mistra MŠK Žilinu, skotského mistra Celtic Glasgow a třetí tým francouzské ligy OGC Nice. Do prodeje jdou zvýhodněné balíčky vstupenek.
V prodeji bude zvýhodněný balíček všech tří zápasů plus vstupenky na jednotlivá utkání sešívaných. Balíčky půjdou do prodeje v pátek 16. 6. ve 14:00 na webových stránkách Ticketportalu. Zakoupit je bude možné i na pokladnách u vstupu č. 4 v Edenu, které jsou otevřeny ve středu (13:00 - 19:00) a čtvrtek (12:00 - 18:00) (aktuální otevírací doba zde).

Jak získat vstupenky? Podívejte se na následující přehled.

Vstupenky a balíčky pro permanentkáře

Nejvýhodnějším způsobem, jak navštívit všechna domácí utkání sešívaných, je bezesporu koupě permanentní vstupenky na celou sezonu. Pro permanentkáře Slavie jsme navíc v rámci letní přípravy nachystali jako bonus zvýhodněný balíček na všechna tři domácí utkání, který zakoupíte už od 250 Kč. Jednotlivé vstupenky na zápasy pak pořídíte od 150 Kč (Celtic a Nice) a 50 Kč (Žilina).

Všem držitelům permanentních vstupenek současně garantujeme, že jim budeme držet balíčky/vstupenky na přípravu. Pokud si navíc permanentku zakoupíte včas, garantujeme vám také přímo vaše místo při nákupu balíčku.

Již mám permanentku na sezonu 2017/2018

Pokud permanentní vstupenku již máte nebo jste ji zakoupili do 15. června, garantujeme vám na stadionu v Edenu přímo vaše místo. To pro vás bude rezervováno na všechna přípravná utkání, pokud si zakoupíte zvýhodněný balíček. Balíček můžete zakoupit na pokladnách nebo online (po zadání číslo permanentky a ověřovacího kódu, pokud jste si permanentku ještě nevyzvedli, napište o údaje na help@ticketportal.cz). Zde si přečtěte, jak postupovat.

Za zvýhodněnou cenu můžete poté zakoupit i vstupenky na jednotlivá utkání, ale již ne na své místo.

Chci si zakoupit permanentku na sezonu 2017/2018

Pokud si zakoupíte permanentní vstupenku po 16. červnu, již nejsme schopni vám garantovat přímo vaše sedadlo. Rezervován však máte zvýhodněný balíček i vstup na jednotlivé zápasy. Nákup balíčků i vstupenek je možný pouze na pokladnách v Edenu.

Využít nákupu zvýhodněného balíčku můžete do 23. června, poté půjdou do prodeje vstupenky na jednotlivá utkání samostatně.

Vstupenky a balíčky ve volném prodeji

Balíčky na všechna tři utkání jdou na Ticketportalu do volného prodeje rovněž v pátek 16. června. V následujícím týdnu (od pondělí 26. června) pak půjdou do prodeje i vstupenky na jednotlivá utkání.

Prodej v den utkání

V den utkání (4.7. nebo 16.7.) bude možné na pokladnách v Edenu koupit permanentku na novou sezonu, ale nebude již možné využít slevu na utkání pro majitele permanentních vstupenek.

Termíny utkání

Datum
Čas/Místo
Zápas
1. 7. 2017
11:00 ChomutovSK Slavia Praha - MŠK Žilina            
4. 7. 2017
18:00 Eden Aréna
SK Slavia Praha - Celtic Glasgow
16. 7. 2017
19:00 Eden ArénaSK Slavia Praha - OGC Nice

Ceník

Balíčky 2 (Celtic + Nice) + 1 zdarma (Žilina) Permanentkáři Ostatní
Sektor A + B (tribuny Západ a Východ) 350 Kč
400 Kč
Sektor C (Tribuny Sever + Jih + hosté) 250 Kč
300 Kč
Dětská vstupenka 2 Kč

2 Kč

VIP Klubové sedadlo Silver
-
1 140 Kč
VIP Klubové sedadlo Gold - 3 340 Kč
Volná vstupenka na Žilinu je v rámci balíčku ve vstupence na Celtic.





Vstupenka na 1 utkání (Celtic nebo Nice) Permanentkáři Ostatní
Sektor A + B (tribuny Západ a Východ) 220 Kč
300 Kč
Sektor C (Tribuny Sever + Jih + hosté) 150 Kč
200 Kč
Dětská vstupenka 1 Kč
1 Kč
VIP klubové sedadlo Silver -
850 Kč
VIP klubové sedadlo Gold -
1 950 Kč



Vstupenka na Žilinu Permanentkáři Ostatní
všechny kategorie (západ) 50 Kč
100 Kč
dětská 1 Kč
1 Kč

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články