Martin Berkovec bude hostovat v Karviné | SK Slavia Praha
Více

Martin Berkovec bude hostovat v Karviné

PRAHA - Brankář Martin Berkovec, který v jarní části ligy hostoval v Bohemce, se do Edenu nevrátí, odchází na hostování do Karviné.
Z Karviné přestoupil do Edenu Jan Laštůvka, který nahradil dosavadní jedničku sešívaných Jiřího Pavlenku. Slavia tak naopak vyšle do Karviné svého odchovance Martina Berkovce.

Rodák z Mariánských Lázní se do prvního týmu Slavie probojoval v roce 2010, aby následně odešel hostovat do Hlučína, kde strávil podzimní část sezony. Jarní část odchytal za rezervní tým. Od léta se připravoval s A týmem, ale poté ještě zamířil na hostování, tentokrát do Sezimova Ústí, nyní Táborska. Ke svému ligovému debutu nastoupil 18. 2. 2012 proti Příbrami. Zápas tehdy skončil 0:0 a Berkovec si tak hned svém prvním zápase připsal svou první ligovou nulu. Sezonu 2013/14 strávil na hostování v Bohemians 1905, kterým svými výbornými výkony pomohl k záchraně. V létě 2014 se připojil zpět ke Slavii, za níž nastoupil i v kvalifikaci Evropské ligy. Uplynulé jaro pak osmadvacetiletý gólman opět odchytal na hostování v Bohemce.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články