Přijďte na poslední přípravný zápas! | SK Slavia Praha
Více

Přijďte na poslední přípravný zápas!

PRAHA – Slavia je na konci letní přípravy a v neděli ji čeká generálka na 3. předkolo Ligy mistrů. V Edenu přivítáme 3. tým francouzské ligy OGC Nice a vzájemný duel slibuje atraktivní podívanou. Jak si poradí naše obrana s Mariem Balotellim? To se dozvíte v neděli od 19 hodin v Edenu.
Ve druhé části přípravy se slávisti střetli se třemi špičkovými týmy, Celticem FC, Krasnodarem a West Bromwich Albion. Posledním silným soupeřem, které sešívané prověří před domácím zápasem 3. předkola Ligy mistrů s BATE Borisov nebo Alaškertem, bude OGC Nice. Největší hvězdou francouzského týmu je útočník Mario Balotelli, dalším známým jménem je obránce Dante. Nedělní večer v Edenu tak nabízí velice lákavou podívanou!

Prodej vstupenek

Stadion se otevírá 90 minut před výkopem, tedy v 17:30. Pokladny u vstupu č. 4 se otevírají v 10 hodin a budou přednostně sloužit pro nákup a výdej permanentních vstupenek a nákup vstupenek na Nice pro permanentkáře. Pokladny č. 4 budou otevřené pro nákup permanentek i po skončení utkání. Pokud si potřebujete koupit pouze lístek na Nice, využijte od 17 hodin pokladny u vstupu č. 2, kde bude probíhat pouze prodej vstupenek na Nice.

Vstupenky si můžete pořídit i v online prodeji anebo na jednom z 885 prodejních míst Ticketportalu. Na vstupenky nelze kromě výhodnější ceny pro permanentkáře uplatnit žádné další slevy.

Majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2017/2018 mají výhodnější cenu za jednotlivé lístky, na zápas neplatí permanentní vstupenka a při vstupu na stadion stačí mít pouze lístek na daný zápas. Majitelé permanentních vstupenek nemají svá místa blokovaná. Slevu na permanentku mohou uplatnit při nákupu vstupenek online do neděle, na pokladnách v Edenu v den utkání není možné uplatnit slevu na lístek pro permanentkáře.

Vstupenky do sektoru hostů se budou prodávat na pokladně před vstupem č. 3 do sektoru hostů.

Pokud se nedostanete na utkání do Edenu, zápas bude přímým přenosem přenášet O2TV Sport.

Vstupenka na NicePermanentkářiOstatní
Sektor A + B (tribuny Západ a Východ) 220 Kč 300 Kč
Sektor C (Tribuny Sever + Jih + hosté)150 Kč200 Kč
Dětská vstupenka (do 15 let nebo 150 cm) 1 Kč 1 Kč

Zápasový program

Před začátkem utkání až do konce poločasové přestávky se budou fanoušci moci zúčastnit SMS soutěže, kdy tři výherci získají po dvou lístcích na domácí zápas 3. předkola Ligy mistrů. 

Před zápasem nebo po jeho skončení si můžete dojít nakoupit suvenýry do fanshopu, kde najdete speciální mistrovskou kolekci. Pořiďte si polštář, kšiltovku, šálu, mikinu anebo tričko a připomínejte si každý den, kdo je současný mistr! K zápasu s Nice je v prodeji i speciální šála za 350 korun.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články