Zájezdy na venkovní zápas s BATE | SK Slavia Praha
Více

Zájezdy na venkovní zápas s BATE

PRAHA – Slavia pořádá pro fanoušky letecký zájezd na odvetu 3. předkola Ligy mistrů proti BATE Borisov. Zápas se hraje ve středu 2. srpna od 20 hodin místního času v Borisovu, na utkání pořádá autobusový zájezd i Odbor přátel.

Letecký zájezd

Slavia nabízí fanouškům možnost zakoupit si letecký zájezd a cestovat na utkání s klubem jedním letadlem. Předpokládaný čas odletu z Prahy je v úterý 1. srpna ve 13:40, odlet z Minsku je naplánovaný na čtvrtek 10:20 místního času (v Bělorusku je o hodinu více než v České republice).


Cena zájezdu je
10 285 Kč při ubytování ve dvoulůžkovém pokoji a 11 990 Kč při ubytování v jednolůžkovém pokoji. V ceně zájezdu je doprava letadlem včetně všech letištních poplatků, ubytování se snídaní na dvě noci v tříhvězdičkovém hotelu v Minsku, veškeré transfery autobusem z letiště, na zápas, na hotel po utkání a na letiště, vstupenka na zápas. U leteckého zájezdu není potřeba mít víza. Při objednání zájezdu bude možné přiobjednat cestovní pojištění za výhodných podmínek.


Zájezd pořádá pro klub cestovní agentura Invia, přihlašování a objednávky probíhá 
výhradně přes webové stránky Invie anebo pobočky Invie. Uzávěrka přihlášek je v pátek 28. července ve 12 hodin. Zájezd je možné uhradit převodem na účet anebo v hotovosti v některé z poboček Invie při objednání.

Nabídka zajištění ubytování

Invia nabízí fanouškům, kteří cestují vlastní dopravou, zařízení pouze ubytování v Minsku v termínu od 1. do 3. 8. ve tříhvězdičkovém hotelu. Cena za jednolůžkový pokoj se snídaní je 2100 Kč, cena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní je 3 100 Kč. Pokud máte o ubytování zájem, obraťte se na email rezervace-local@invia.cz.

Autobusový zájezd Odboru přátel

Odbor přátel pořádá autobusový zájezd. Odjezd je v neděli 30. července ve 22 hodin od Edenu, návrat ve čtvrtek 3. srpna v dopoledních hodinách. Na zájezd už není možné se přihlašovat, kapacita byla naplněna.


Cena zájezdu je
3 000 Kč pro členy Odboru přátel a Fanklubu, a 3 400 Kč pro ostatní fanoušky. V ceně je autobusová doprava, ubytování v apartmánech a hotelu v centru Minsku na 2 noci, doprava na utkání a zpět z Minsku, víza a jejich zajištění, povinné cestovní pojištění a vstupenka na zápas. Lístek zajišťuje pro účastníky zájezdu Odbor přátel.


Podrobné informace o výjezdu najdete na stránkách Odboru přátel.

Vyřízení víz

V Bělorusku je zavedena vízová povinnost pro občany České republiky, kteří do země cestují autobusem, vlakem nebo osobním automobilem. Pokud do Běloruska cestujete letecky přes letiště v Minsku a doba pobytu nepřesáhne 5 dní, víza nejsou potřeba.


Odbor přátel vyřizuje víza výhradně pro účastníky autobusového zájezdu. Pokud cestujete na zápas individuálně, je možné využít asistence cestovní agentury Invia, která nabízí pomoc s vyřízením víza. Cena za vyřízení jednoho víza je vzhledem ke lhůtě vyřízení víz s expresním příplatkem 3 200 korun včetně manipulačního poplatku. V případě skupinové žádosti více než pěti osob, které budou cestovat do Běloruska společně, je cena za jedno vízum s expresním příplatkem 740 korun.


Pro vyřízení víz přes Invii je třeba poslat nebo osobně doručit cestovní pas platný minimálně 6 měsíců po návratu z Běloruska, který obsahuje dvě celé volné stránky, fotografii, vyplněný formulář od ambasády, potvrzení o rezervaci ubytování a potvrzení o cestovním pojištění. Kontaktní místo, kam je třeba pas doručit, je Invia International, Na Hřebenech II 1718/8, Praha 4, 140 00. Otevírací doba je ve všední dny od 8 do 17 hodin.

Vstupenky na zápas

Na základě vzájemné dohody klubů o poskytnutí vstupenek jsou lístky na utkání zdarma. Všichni účastníci leteckého zájezdu organizovaného klubem a autobusového zájezdu organizovaného Odborem přátel dostanou lístky od pořadatele zájezdu.


Fanoušci, kteří cestují na utkání individuálně, si mohou lístky přijít vyzvednout od středy 26. do pátku 28. července a v pondělí 31. července na VIP recepci v Edenu v její otevírací době 8 – 19 hodin. Oproti vstupence každý fanoušek poskytne své jméno a kontaktní telefon během pobytu v Bělorusku pro případ, že by bylo nutné fanoušky kontaktovat.


Pokud máte problém s vyzvednutím vstupenek v Edenu, je možné se individuálně domluvit na předání lístků přímo v Minsku během úterního večera nebo středečního dopoledne. V tomto případě se obraťte na kontaktní osobu pro fanoušky Janu Kaufnerovou na email jana.kaufnerova@slavia.cz, uveďte počet lístků, které budete potřebovat, a kontaktní údaje. Vaše požadavky je třeba nahlásit do
pátku 28. července 12:00. Vstupenky do sektoru hostů se nebudou na stadionu BATE vůbec prodávat.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články