Eden má novou výzdobu | SK Slavia Praha
Více

Eden má novou výzdobu

PRAHA – Stadion Slavie v Edenu změnil před startem nové sezony svůj vzhled. Na fasádě západní tribuny jsou nainstalovány obří plachty, které odkazují na letošní výročí 125 let od založení klubu.
Letos na podzim si připomeneme výročí 125 let od založení Slavie. Chystáme několik doprovodných akcí a výzdoba fasády západní tribuny je jednou z nich. 

Od dnešního dne po zbytek sezony se budete při návštěvách zápasů v Edenu potkávat s osmi klubovými legendami – Františkem Pláničkou, Antonínem Pučem, Vlastimilem Kopeckým, Františkem Veselým, Ivo Knoflíčkem, Vladimírem Šmicerem, Stanislavem Vlčkem a Milanem Škodou. Tyto legendy jsou vyobrazeny i na permanentních vstupenkách pro novou sezonu.

Zároveň s legendami najdete na plachtách i čtyři trofeje: pohár pro vítěze Středočeské župy z 20. let, mistrovský pohár ze sezony 1939/1940, pohár pro vítěze ročníku 1995/1996 a aktuální mistrovský pohár ze sezony 2016/2017.

Jsme hrdí na naši klubovou historii a po převzetí stadionu do vlastnictví CEFC pracujeme na tom, aby bylo v Edenu vidět, který klub zde hraje své domácí zápasy. U příležitosti přátelského zápasu s Celtikem FC jsme pojmenovali západní tribunu na Tribunu Johna Williama Maddena, před touto tribunou začal vznikat slávistický chodník slávy. 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články