Informace pro fanoušky na zápas s BATE | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas s BATE

PRAHA - Pokud míříte na úterní zápas 3. předkola Ligy mistrů proti BATE Borisov, přečtěte si důležité informace ke vstupu na utkání a další užitečné informace.

Prodej vstupenek

Zápas je prakticky vyprodaný, pokud se budou uvolňovat do prodeje vstupenky, tak jen z nevyzvednutých rezervací a kapacity určené pro nákup nových permanentek. Vstupenky je nutné při online nákupu zaplatit, rezervace už nejsou možné. Stav vstupenek v online prodeji kopíruje počet lístků k dispozici na pokladnách.

Nejjistější způsob, jak si zajistit své sedadlo, je pořídit si permanentní vstupenku na sezonu 2017/2018. Nákup je možný online s následným vyzvednutím na pokladnách u vstupu č. 4 v Edenu během jejich otevírací doby (úterý 10 - 19:45). Permanentku je možné na pokladnách koupit i bez předchozí online rezervace. V den zápasu s BATE budou pokladny u vstupu č. 4 určeny přednostně pro výdej a prodej permanentek.

Pokud máte voucher na permanentku a ještě jste si plastovou permanentku nevyzvedli, můžete tak učinit před utkáním na pokladnách u vstupu č. 4. Pokladny budou pro výdej permanentek otevřeny i po skončení zápasu.

Upozorňujeme fanoušky, kteří si zakoupili do 23. června dětskou permanentní vstupenku online za 950 korun, že blokované místo pro dítě na novou permanentku za 1 Kč mají jen do 27. července. Původně vydané permanentky byly stornovány a je třeba si vyzvednout na pokladnách novou permanentku.

U pokladen u vstupu č. 2 je možné od 17 hodin do začátku utkání v 19 hodin kupovat vstupenky na domácí zápas s Teplicemi, který nás čeká již tuto sobotu 29. července od 20 hodin.

Vstup na stadion

Utkání s BATE je prakticky vyprodáno, možnosti parkování v okolí stadionu jsou omezené, prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti za jižní tribunou. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy - viz plánek.
 

Stadion se otevírá v 17:30, žádáme všechny fanoušky, aby přišli včas, vyhnuli se frontám a dostali se tak do hlediště před výkopem zápasu v 19 hodin. Pro fanoušky domácích má stadion tři vstupy, vstup č. 1, 2 a 4. Před stadionem se budou pohybovat koordinátoři v červených vestách s nápisem Steward, kteří budou mít přehled o délce front u jednotlivých vstupů a budou směrovat fanoušky ke vstupům, kde je nejvolněji. 

U každého vstupu jsou turnikety označené jako Vstup Rodiče a děti. Pouze přes tyto turnikety mohou vstupovat na stadion majitelé zvýhodněných dětských permanentek a dětských lístků. Dětské vstupné platí pro děti do 15 let anebo 150 cm, v případě nutnosti je třeba prokázat věk dítěte platným průkazem. 

Přečtěte si prosím Návštěvní řád stadionu. Upozorňujeme, že je zakázáno vnášet objemnější zavazadla, velké batohy, deštníky, nebezpečné předměty jako je sklo, tyče, apod. Dále není možný vstup s dětskými kočárky a motocyklovými helmami. Na stadionu není úschovna. 

Během zápasu platí zákaz používání pyrotechniky, za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Zejména kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s novým protikuřáckým zákonem a návštěvním řádem stadionu zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla.

V sektorech prosím dbejte instrukcí pořadatelské služby, která vám pomůže s nalezením místa dle vaší vstupenky. Vzhledem k očekávanému vyprodání stadionu upozorňujeme fanoušky na nutnost dodržet sektor vyznačený na vstupence nebo permanentce. Zároveň upozorňujeme na okolnost dodržet volné únikové východy a schody. 

Vstup na stadion s vouchery

Všichni majitelé permanentní vstupenky na sezonu 2017/2018 mají vstup v rámci své permanentky zdarma. Není třeba vyzvedávat vstupenku zvlášť, turniketem projdete s vaší permanentkou.

Pokud máte na permanentku voucher a zatím jste si ještě nevyzvedli plastovou permanentku, možnost vyzvednutí máte i před zítřejším zápasem. Žádáme fanoušky, aby této možnosti využili v maximální možné míře.

Jestliže se vám nepovede výměna voucheru za plastovou permanentku, je možný vstup i na voucher obsahující čárový kód. Jedná se o voucher, který najdete pod vaším uživatelským účtem na Ticketportalu, voucher, který bylo možné zakoupit na pokladnách v Edenu při spuštění permanentek a voucher, který byl vydáván místo plastové permanentky 19. a 20. července. Upozorňujeme, že na voucher je možný jen jeden vstup, při pokusu o druhý průchod bude přístup blokován.



Doprovodný program na stadionu

Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na náš domácí zápas s Teplicemi. Před utkáním proběhne i vědomostní soutěž mezi dvěma finalisty soutěže o poukaz na zájezd v hodnotě 15 tisíc korun, do soutěže bylo možné se dostat zodpovězením soutěžní otázky na našem facebooku.

V sektoru Rodiče a děti na malé slávisty bude před utkáním čekat slávistický medvěd Hamley, děti si budou moci nechat namalovat na obličej slávistické motivy či si nechat udělat smývatelné tetování a vyzdobit nehty do slávistických barev. Užít si atrakce mohou i děti, které nemají vstupenky přímo do sektoru Rodiče a děti.

Ve fanshopu si budete moci pořídit speciální zápasovou šálu za 350 korun a také stále suvenýry z mistrovské kolekce. Fanshop má otevřeno od 10 hodin do 19 hodin, během poločasové přestávky si v něm můžete nakoupit skrz prodejní okénko v koridoru a fanouškům se otevře opět po utkání. Před kamennou prodejnou fanshopu najdete stánek fanshopu, ve kterém si můžete pořídit například šály, náramky, Poločas a další drobnosti, abyste nemuseli stát frontu v obchodě.

V zápasovém magazínu Poločas najdete velký rozhovor s novou tváří ve slávistickém dresu, stoperem Jakubem Jugasem. Seznámíte se i se všemi dalšími letními posilami a zopakujete si cestu Slavie letní přípravou. V historickém okénku si projdeme všechny pokusy Slavie probojovat se do Ligy mistrů a nechybí ani představení našeho soupeře a tři nejvýraznějších osobností týmu. Poločas stojí 20 korun a koupíte ho ve fanshopu a u kamelotů.

Zápas přímým přenosem vysílá O2TV Sport.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články