Chceme navázat na vítěznou domácí šňůru, říká Pavel Trávník | SK Slavia Praha
Více

Chceme navázat na vítěznou domácí šňůru, říká Pavel Trávník

V pondělí přijede na Strahov Baník Ostrava. Ačkoliv se soupeři v poslední době příliš nedaří, vyzdvihuje asistent trenéra Pavel Trávník sílu jeho mužstva. „Mají velmi kvalitní tým s několika individualitami. I přes své mládí to jsou například Lička, Svěrkoš či Papadopulos,“ říká.
V pondělí přijede na Strahov Baník Ostrava. Ačkoliv se soupeři v poslední době příliš nedaří, vyzdvihuje asistent trenéra Pavel Trávník sílu jeho mužstva. „Mají velmi silný tým s několika individualitami. I přes své mládí to jsou například Lička, Svěrkoš či Papadopulos,“ říká.

Souboj s Baníkem slibuje podle Pavla Trávníka atraktivní kopanou. „Očekávám kvalitní fotbal. Diváci se nebudou v žádném případě nudit. Zvědaví jsme i na Martina Lukeše, který by měl od 1. července hrát za Slavii.“ A cíl? Jednoznačný. „Samozřejmě bereme jen vítězství, chceme navázat na šňůru strahovských duelů, ve kterých jsme na jaře neztratili ani bod.“

Do zápasu nemohou trenéři počítat s dlouhodobě zraněnými Matějem Krajčíkem, Adautem, Tomášem Kučerou, Tomášem Šilhavým a Pavlem Novotným. Ostatní hráči jsou v pořádku.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články