Přijďte si užít velkolepé oslavy 125 let Slavie na zápas s Villarrealem! | SK Slavia Praha
Více

Přijďte si užít velkolepé oslavy 125 let Slavie na zápas s Villarrealem!

EDEN – Přijďte si užít velkolepé narozeninové oslavy na zápas Evropské ligy UEFA s Villarrealem. Utkání se hraje ve čtvrtek 2. listopadu od 19 hodin.
Vzhledem k tomu, že zápas se hraje v den, kdy si Slavia připomíná 125. výročí svého založení, připravujeme řadu akcí, které toto významné datum slávistické historie připomenou.

Chodník slávy

Na chodníku slávy před hlavním vchodem na stadion přibudou další slávistické hvězdy a jména. U slavnostního ceremoniálu můžete být také vy. Dlaždice se jmény klubových legend budou odhaleny před zápasem, slavnostní ceremoniál za účasti legend a vedení klubu je naplánován na 17:45 hodin.

Bulletin 125 let Slavie

Při této slavnostní příležitosti jsme pro vás připravili speciální bulletin 125 let Slavie, který mapuje a připomíná bohatou a slavnou historii našeho klubu. Na téměř padesáti stránkách najdete desítky unikátních fotografií z našeho archivu, přehled významných osobností našeho klubu od trenérů a funkcionářů až po legendární hráče. Připomněli jsme v něm také slavné snímky, góly nebo fanoušky. Bulletin bude k dispozici zdarma u vchodů na stadion, stadion se otevírá dvě hodiny před výkopem, tedy v
17:00.

Tribuna s legendou

Další tribuna na stadionu v Edenu ponese jméno po významné legendě našeho klubu. Nenechte si proto ujít slavnostní akt, který se uskuteční v 18:20 hodin. Poté bude následovat křest nového vydání knížky Věčná Slavia, která bude v prodeji po zápase v našem fanshopu.

Narozeninové přání

Pojďme všichni společně zazpívat přání k narozeninám naší milované Slavii. V 18:30 hodin přijde na hrací plochu Slavii popřát všechno nejlepší známý hudebník a fanoušek Slavie. Přidejte se a popřejme tak Slavii společně všechno nejlepší všichni. Protože spolu jsme silnější!

Choreo na stadionu

Pojďme společně udělat Eden červenobílý! Na sedačkách najdete červené a bílé fólie. Poslouchejte pokyny moderátora a připravte si fólie ke zvednutí dle pokynů na velkoplošných obrazovkách. Na další pokyn na obrazovkách pak fólie najednou zvedněte. Vytvořme tak společně parádní narozeninovou choreografii po celém Edenu! 

Vstupenky na utkání

Vstupenky na zápas Villarrealem jsou stále k dispozici jak v online prodeji na Ticketportalu, tak na pokladnách u vstupu číslo 4 v Edenu během jejich otevírací doby. V prodeji budou až do začátku zápasu anebo do vyprodání kapacity. 

V prodeji zbývá necelých 1 600 míst, nejlevnější vstupenku koupíte za 490 korun. Pořiďte si lístek ještě dnes, ať se na utkání dostanete!

Podrobné informace o vstupenkách včetně ceníku najdete zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Další články