Víkendové výsledky dorostu | SK Slavia Praha
Více

Víkendové výsledky dorostu

Slavia „A“ dorost – Jablonec 1:1 (1:1), I.DL starší
Střelec branky: Táborský
Sestava: Lukáš Podaný – Michal Parys, Martin Lapáček, Jan Balík, Daniel Vilhelm – Ondřej Walter (55. Lukáš Budějský), Petr Musil, Ivo Táborský, Zdeněk Buryánek (60. David Emmerling) – Jan Knobloch, Petr Mikolanda
V tomto zápase jsme se utkali s velmi dobrým mužstvem Jablonce, které se představilo dobrou organizací a nebezpečnými přechody do protiútoku. Úvod utkání byl ve znamení našeho náporu, který jsme korunovali vedoucí brankou Táborského a byla jen škoda, že jsme nedokázali vstřelit gólů více. Jablonec se postupně vzchopil a především po naší levé straně se začal dostávat do hry. Ke konci prvního poločasu se mu podařilo vyrovnat na 1:1 po naší nedůrazné hře v osobních soubojích. Druhý poločas jsme měli více ze hry, Jablonec pálil nebezpečně ze střední vzdálenosti do břevna, ale znovu jsme se potýkali s naší noční můrou posledních utkání – proměňováním brankových příležitostí. I proto skončil duel remízou.
Mužstvo je po 23. kole na 3. místě.

Slavia „B“ dorost – Teplice 5:1 (1:1), ČLSD
Střelci branek: 3 Tomajko, 2 Novotný
Sestava: Jakub Diviš – Jiří Studík, Michal Pleiner, David Vacek, Petr Cipra (52. Jan Bauer) – Jiří Novotný, Jakub Kračman, Tomáš Dubský, Kamil Makula (66. Jan Kukač) – Tomáš Brtna (70. David Emmerling), Jakub Tomajko
Oboustranně velmi kvalitní první půle. Hosté se dostali do vedení po standardní situaci v 16. minutě. Nám se podařilo ve 30. minutě po přihrávce Tomajka Novotným vyrovnat. Po přestávce se projevila větší zkušenost našeho mužstva, což se ukázalo také na celkovém skóre. Sled branek:
 54. nepovedená střela Dubského a následná dorážka Tomajka 2:1
 64. kombinace Bauer, Brtna a střela Tomajka 3:1
 71. střela Emmerlinga a dorážka Tomajka 4:1
 80. kombinace Tomajko, Kukač, Novotný 5:1
Nejlepší hráči: Novotný, Tomajko, Kračman
Mužstvo je po 23. kole na 7. místě.

Slavia „C“ dorost – Jablonec 0:0, I.DL mladší
Sestava: Martin Šteiner – Josef Dvořák, Štěpán Böhm, Vojtěch Marek, Roman Švamberg – Karel Fišer, Michal Kočí, Pavel Eliáš, Filip Matějka (75. Milan Štěpka) – Jiří Hausner (28. Michal Vávra), Marek Borovský (67. Karel Pazdera)
Zápas jsme začali velkým tlakem. Už po deseti minutách hry jsme mohli vést minimálně 2:0. Šance jsme neproměnili a zahrávali si s celkovým výsledkem. Tým si musí uvědomit, že nestačí pouze převaha v poli, ale jsou potřeba také góly. Nyní musíme poctivě trénovat a hledět k dalším zápasům.
Mužstvo je po 23. kole na 5. místě.

Slavia „D“ dorost – Teplice 5:1 (3:1), ČLMD
Střelci branek: Černý, Nečas, Marc T., Proskočil (penalta), Jírovský
Sestava: Michal Puš – Miroslav Pecka (60. Jan Jírec), Tomáš Proskočil, Michal Held, Ondřej Vrzal (70. Michal Houžvička) – Milan Černý (52. Zdeněk Zahálka), Lukáš Dvořák, Jakub Vagrčka, Tomáš Marc – Radim Nečas (41. Jakub Jírovský), Karel Zelinka.
Měli jsme výborný vstup do utkání, kdy po rohu otevřel Černý skóre. Prvních dvacet minut jsme předváděli fyzicky náročný fotbal s mnoha pěknými akcemi. Po třetí brance jsme trochu polevili a soupeř snížil z penalty. Druhý poločas už nebyl tak pohledný, ale i přesto jsme si vytvořili další šance a naše vítězství zvýšili.
Mužstvo je po 23. kole na 2. místě.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články