Sešívaná sobota v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Sešívaná sobota v Edenu

PRAHA – Přijďte v sobotu do Edenu a prožijte celé odpoledne se Slavií! Ve spolupráci s hokejovou a futsalovou Slavií jsme pro fanoušky připravili speciální akci, kdy majitelé permanentních vstupenek a lístků na Duklu mají vstup na futsal a hokej zcela zdarma.
V sobotu 18. listopadu hrajeme od 18 hodin malé pražské derby s Duklou. Futsalová a hokejová Slavia posunula termíny svých zápasů tak, aby slávističtí fandové stihli navštívit všechna tři utkání v jedno odpoledne. Od 13 hodin přivítají futsalisté Plzeň, v 15 hodin pak hokejisté hostí Kladno.

V rámci velké slávistické akce každý fanoušek, který má fotbalovou permanentku na Slavii anebo lístek na utkání s Duklou, bude mít vstup na hokejový a futsalový zápas zdarma! Na jednu vstupenku nebo permanentku platí jeden vstup zdarma.

Na futsal stačí přijít 30 minut před začátkem zápasu do haly a po předložení permanentky nebo lístku na Duklu bude umožněn vstup zdarma.

Na hokej je nutné přijít na pokladny, které jsou v den utkání otevřeny od 13 hodin, a vyzvednout si oproti předložení permanentky nebo vstupenky lístek zdarma do sektoru na stání. 

Prožijte sobotu se Slavií, využijte výhodné akce a přijďte povzbudit jak fotbalisty, tak i futsalisty a hokejisty!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články