Podpořte Slavii v malém derby s Duklou! V sobotu od 18 hodin v Edenu! | SK Slavia Praha
Více

Podpořte Slavii v malém derby s Duklou! V sobotu od 18 hodin v Edenu!

EDEN – V sobotu 18. listopadu čeká slávisty další boj o důležité ligové body. Od 18 hodin je v Edenu na programu malé pražské derby s Duklou.
  • Vstupenky 

Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1. Tedy od 190 do 340 korun. Fanouškům doporučujeme nákup lístků z pohodlí domova přes online prodej Ticketportalu, kde si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.

V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 do 19 hodin. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 16:30 hodin až do konce prvního poločasu.

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP.

  • Zápasový magazín 

U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm mimo jiné fotoohlédnutí za rekordní sérií 36 ligových zápasů bez prohry, tradiční historické okénko s připomínkou zajímavých slávistických výročí nebo miniplakát chorea Tribuny Sever ke 125. narozeninám Slavie. Poločas bude k dispozici i ve Fanshopu nebo na pokladnách.

  • Předzápasový program 

Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na poslední domácí zápas ve skupině Evropské ligy UEFA s Astanou. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti bude opět pro děti připraven zábavný program plný her a překvapení. Zároveň je možné si vypůjčit na zápas deku, aby malým slávistům nebyla zima.

Brány Edenu se fanouškům otevírají v 16.30.

  • Novinky ve Fanshopu 

Ve Fanshopu Slavie v Edenu je k dostání řada novinek. Pořiďte si kalendář na nový rok 2018 sestavený z fotografií hráčů z nové i z mistrovské sezony. Kalendář je čtvercového formátu a stojí 220 korun.

Na Vánoce nemůžou chybět slávistické vánoční ozdoby, červené a bílé špičky. Dále Fanshop připravil řadu novinek, například červený župan a červené pantofle, novou sadu ručníků a osušek, dámské i pánské spodní prádlo, černé povlečení, novou kolekci zimních čepic, exkluzivní zakázkové mikiny a polo trika a spoustu dalších nových doplňků pro všechny slávisty.

  • Sešívaná sobota

Futsalová a hokejová Slavia posunula termíny svých zápasů tak, aby slávističtí fandové stihli navštívit všechna tři utkání v jedno odpoledne. Od 13 hodin přivítají futsalisté Plzeň, v 15 hodin pak hokejisté hostí Kladno.

V rámci velké slávistické akce každý fanoušek, který má fotbalovou permanentku na Slavii anebo lístek na utkání s Duklou, bude mít vstup na hokejový a futsalový zápas zdarma!

Na futsal stačí přijít 30 minut před začátkem zápasu do haly a po předložení permanentky nebo lístku na Duklu bude umožněn vstup zdarma.

Na hokej je nutné přijít na pokladny, které jsou v den utkání otevřeny od 13 hodin, a vyzvednout si oproti předložení permanentky nebo vstupenky lístek zdarma do sektoru na stání.

  • Vstupenky na Maccabi a do Jablonce

Na pokladnách u vstupu číslo 4 jsou v prodeji také vstupenky na zápas v Jablonci, který se hraje příští pondělí 27. listopadu. Pro fanoušky Slavie je vyhrazen sektor hostů na tribuně C. Cena vstupenky je 150 korun.

Na pokladnách můžete také ještě zakoupit vstupenky na venkovní utkání proti Maccabi Tel Aviv, a to jak do sektoru hostů, tak i na hlavní tribunu. Zápas s Maccabi Tel Aviv se hraje ve čtvrtek 23. listopadu, vstupenka do sektoru hostů stojí 800 korun, na hlavní tribunu 3 400 korun.

  • Zápas vysílá Radio Slavia

Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia! Na radiu můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Na Radio Slavia se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu nebo přes tento odkaz. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.



Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články