Výsledky mládeže: U13 halovým mistrem ČR! | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: U13 halovým mistrem ČR!

O uplynulém víkendu dospěly do závěru podzimní části i poslední mládežnické soutěže. Týmy U18 a U16 zakončily podzim výhrou nad Mostem. Tým U13 se v Kladně stal halovým mistrem České republiky.

SKSU19

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha 3:5 (1:2)
Branky:
17. Čvančara, 50. Beňo(pen.), 90. Hönig - 68. a 83. Drchal, 7. Šimáček, 18. Hucek, 66. Frýdek
Sestava: Radimský - Schneider, Drozda, Mach (71. Čerňanský), Kosek - Beňo, Macháček, Sintean (86. Bejbl) - Hönig, Čvančara, Nabiyev (46. Havránek)

SKSU17

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha 3:0 (1:0)
Branky:
20. Eichler, 67. Kubáň, 71. Červ
Sestava: Markovič - Hošek, Walter, Vlček, Schneider (77. Vincour) - Žambůrek (70. Toula), Červ, Vít, Eichler - Zeronik (75. Vlasák), Kubáň

Reportáž z derby dorostenců U19 a U17 najdete zde.

SKSU18

SK Slavia Praha – Mostecký FK U19 5:1 (1:0)
Branky:
Suk, Bejbl, Bývalec, Michovský, Svítil
Sestava: Radimský – Krupička, Škarda, Vincour, Ielitro (74. Michovský) – Zinhasovič, Pek, Bejbl – Suk, Bývalec (85. Svítil), Janoušek

Utkání hodnotil trenér
Michal Petrouš:
„Utkání jsme rozhodli třemi brankami po kombinaci v křídelních prostorech nebo míčem za obranu do křídelního prostoru, což byl taktický záměr, který hráči naplnili. Byla u nich vidět snaha hrát balon na jeden až dva doteky a dostávat se průnikovými přihrávkami za obranu soupeře. Soupeř se dostal za celé utkání do třech nebezpečných situací, s kterými si naše obrana dokázala poradit. Dnes jsme herně opět dominovali, kdy jsme převahu dokázali vyjádřit i gólově,“ řekl trenér Michal Petrouš.

SKSU16

SK Slavia Praha – Mostecký FK U17 6:1 (3:0)
Branky:
2x Hrubeš, Křišťan, Kulhavý, Hroník, Garagič
Sestava: Fülöp – Matys (41. Garagič), Hájek, Hroník, Toula (41. Štěpnička), Starý, Kulhavý (41. Douděra), Podrápský, Křišťan, Kopáček (41. Štětka), Hrubeš

SKSU15

SK Slavia Praha – Lech Poznaň U15+U16 0:3


Halové mistrovství ČR:

SK Slavia Praha – Ostrava 2:4
SK Slavia Praha – Slovácko 7:4
SK Slavia Praha – Sparta 2:4
SK Slavia Praha – Olomouc 6:6
SK Slavia Praha – Hradec Králové 4:7


Konečné 5. místo.

SKSU14

SK Slavia Praha – Lech Poznaň 3:5 (0:1)
Branky:
Novák, Růžička, Reichl

SKSU13

Halové mistrovství ČR:

SK Slavia Praha – 1.FC Slovácko 7:1
Branky:
3x Toula, 2x Jelínek, 2x Hunal
SK Slavia Praha – FC Zbrojovka Brno 4:1
Branky:
2x Kruhlyk, Planka, Jelínek
SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň 5:2
Branky:
2x Toula, 2x Jelínek, Kruhlyk
SK Slavia Praha – FK Jablonec 6:2
Branky:
3x Hunal, Tomas, Kruhlyk
SK Slavia Praha – Slezský FC Opava 4:2
Branky:
Hunal, Mikulanda, Toula, Planka

Konečné 1. místo!

Výhru na halovém MČR hodnotil trenér Ondřej Jura:
„Do finále jsme postoupili přes kvalifikaci, ve které jsme zvládli všechna utkání a do turnaje jsme vstupovali s vysokým sebevědomím. Hned v prvním utkání jsme potvrdili výborné rozpoložení v hale a Slovácku jsme nedali žádnou šanci. Následovala dvě těžká utkání proti Brnu a Plzni. S Brnem jsme začali aktivně a povedlo se nám vstřelit dvě rychlé branky. Poté jsme však vypadli z tempa a dostali se pod velký tlak, naštěstí nás podržel skvěle chytající Tomas. I přesto dokázal soupeř snížit, ovšem nám se povedlo rychle odpovědět, navíc jsme v závěru pečetili vítězství čtvrtou brankou. Do utkání s Plzní jsme vstupovali s vědomím, že se jedná o souboj o mistra republiky. K soupeři jsme dokázali rychle přistupovat a odebírali jsme míče již při plzeňské rozehrávce. Důležité bylo, že se nám podařilo vstřelit první branku. Soupeř sice dokázal vyrovnat, ale my dokázali rychle odpovědět a utkání rozhodnout. Ve zbývajících střetnutích jsme potvrdili roli favorita a zaslouženě jsme získali první místo. Hráče musíme pochválit za velmi kvalitní výkony a celou řadu hezkých brankových akcí. David Tomas získal individuální cenu za nejlepšího brankáře turnaje,“ řekl trenér k prvnímu místu.

SK Slavia Praha – Tempo 9:0 (1:0) - přípravné utkání
Branky:
3x Hejduk, 2x Benlalam, Fiker, Bárta, Blažek, Lopatář J.

SKSU12

Turnaj Chotěboř:

SK Slavia Praha – Chrudim 6:1
SK Slavia Praha – Č. Budějovice 8:0
SK Slavia Praha – Brno 0:2

SKSU11

SK Slavia Praha - FC Hradec Králové 9:2 (4:0, 3:2, 2:0)

SKSU10

SK Slavia Praha - FC Hradec Králové 28:9 (13:6) – 5+1
Branky:
5x Fuksa, 4x Pastyřík, 4x Potměšil, 4x Raban, 3x Moravec, 3x Sedlák, 2x Skokan, 2x Tománek, Macháček

Utkání s Hradcem hodnotí trenér David Pilař:
„Přátelské utkání SK Slavia Praha U10 - Hradec Králové U10 hráno v rozestavení 5+1 4x20 min s výsledkem 28:9 (13:6). V tomto zápase se nám dařilo, kluci hráli to, co se učíme, tedy dobrá hra 1vs1 s podporou spolupráce a vše se snažíme dávat do rychlosti. Jak zisk míče, tak náš pohyb bez něj a jeho zisk, kvalitní bylo i zakončení, toto utkání se nám herně povedlo. Opět jsme měli jako v předchozím zápase hráče na zkoušku, kteří se nám osvědčili a jsou nám příslibem,“ řekl trenér týmu U10.

SK Slavia Praha - FC Hradec Králové 12:7 (3:4) – 6+1
Branky:
4x Horváth, 2x Kadlček, 2x Tománek, Costner, Fuksa, Polák, Šikal

Utkání hodnotil trenér David Pilař:
„Přátelské utkání SK Slavia Praha U10 – Hradec Králové U10 hráno v rozestavení 6+1 - 4x20 min s výsledkem 12:7 (3:4). Začátek zápasu nám vůbec nevyšel, měli jsme špatný pohyb, dělalo nám i problém rozestavení 6+1, i když ho na tréninku praktikujeme, ale zápas je o něčem jiném, v tomto rozestavení jsme ho odehráli vůbec poprvé. První čtvrtinu jsme prohráli zaslouženě. Pak už jsme byli lepší v pohybu, vzájemná komunikace mezi hráči se také zlepšila, a i hra 1vs1. Měli jsem zde i hráče na zkoušku, kteří na větším hřišti předvedli velmi obstojný výkon. Hradec nám byl velmi dobrým soupeřem, myslím že obou týmům byl zápas přínosný,“ hodnotil druhé přípravné utkání trenér David Pilař.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články