Hráči na hostování: Finále podzimní části | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Finále podzimní části

Do svého závěru spějí také domácí soutěže. Poslední kolo mají za sebou slávisté hostující ve druhé lize, Viktoria Žižkov ale ještě odehraje přípravné utkání s Astanou. Marko Alvir rozhodl svou trefou o výhře Domžale.

HET liga

Ruslan Mingazov (Mladá Boleslav) – Na půdě Dukly odehrál 81 minut, viděl žlutou kartu. Jeho tým prohrál 1:4.

Prva liga

Marko Alvir (NK Domžale) – Do hry naskočil od úvodu druhého poločasu a svou trefou rozhodl o výhře 1:0 na půdě klubu Triglav.

Fotbalová národní liga

Vojtěch Mareš (Žižkov) – Poslední soutěžní utkání odehrál Žižkov na severu Čech proti Varnsdorfu. Reprezentant do devatenácti let odehrál celý zápas, jeho celek ale prohrál 2:3.

Václav Pardubský (Žižkov) – Také Václav Pardubský si připsal proti Varnsdorfu plnou porci 90 minut.

Marcel Čermák (Žižkov) – Do třetice celý zápas pro hráče hostujícího na Žižkově.

Ondřej Žežulka (Olympia) – Olympia získala do tabulky tři body za výhru 1:0 nad Táborskem, Ondřej Žežulka byl střídán po prvním poločase.

Daniel Souček (Táborsko) – Na straně poraženého odehrál mladý reprezentant celé utkání.

Česká fotbalová liga

Miroslav Routek (Dorbovice) – Celé utkání odehrál Miroslav Routek proti Vyšehradu, jeho celek si připsal tři body za vítězství.

Josef Jakab (Vyšehrad) – Na druhé straně naskočil Josef Jakab do hry v 60. minutě, zvrátit nepříznivý vývoj se mu ale nepodařilo.

Juniorská liga

Emmanuel Antwi (Příbram) – Nastoupil v základní sestavě proti juniorce Slavie, Příbram podlehla sešívaným vysoko 1:5.

Jan Kuchta (Bohemians 1905) – Za juniorku proti Spartě odehrál 66 minut, Bohemians berou bod za remízu 2:2.

Do utkání nezasáhli Daniel Trubač, Martin Berkovec, Matěj Chaluš, Stanislav Tecl, Patrik GIlian, Josef Řehák, Lukáš Veselý a Petar Musa.

Bývalí hráči Slavie v zahraničí

Marek Suchý (Basilej) – Nastoupil do obou utkání, která Basilej v minulém týdnu odehrála. Nejprve byl u výhry 1:0 v Lize mistrů proti Manchesteru United, v lize pak jeho tým vyhrál 4:1 v Lucernu.

Jiří Pavlenka (Werder Brémy) – Proti Lipsku odchytal celé utkání, na body to ale kvůli prohře 0:2 nestačilo.

Jakub Jankto (Udinese) – V domácím utkání proti Neapoli přišel do hry v 73. minutě, Udinese ale na lídra ligy nestačilo a prohrálo v poměru 0:1.

Antonin Barák (Udinese) – Proti Neapoli odehrál celé utkání, připsal si několik střel, ale ani on nepříznivý stav zápasu nezvrátil.

Stefan Simić (Crotone) – Do utkání na Juventusu nezasáhl.

Michael Lüftner (FC Kodaň) – V Evropské lize nejprve podlehla Kodaň Lokomotivu Moskva (1:2), v lize pak porazila Lyngby vysoko 5:1. Stoper odehrál plných 180 minut.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články