Poslední ligový duel podzimu v pátek od 19:30 s Baníkem! | SK Slavia Praha
Více

Poslední ligový duel podzimu v pátek od 19:30 s Baníkem!

EDEN – V pátek 1. prosince zakončí Slavia v Edenu ligový podzim zápasem s Baníkem Ostrava. Výkop je v 19:30 hodin. Bude to také poslední ligový duel pro kapitána sešívaných Jiřího Bílka. Přijďte podpořit naše fotbalisty v posledním ligovém duelu tohoto roku a zároveň se rozloučit s kapitánem!
  • Vstupenky 

Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1. Tedy od 190 do 340 korun. Fanouškům doporučujeme nákup lístků z pohodlí domova přes online prodej Ticketportalu, kde si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště.

V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 do 20:15 hodin. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 18 hodin až do konce prvního poločasu.

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP.

  • Zápasový magazín 

U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas, který bude věnovaný kapitánovi Jiřímu Bílkovi. Najdete v něm obsáhly rozhovor týkající se jeho působení ve Slavii, statistiky nebo plakát s jeho podpisem. Nebudou chybět fotografie nebo přání a vyznání hráčů pro našeho kapitána. V magazínu také najdete volné vstupenky na zápasy hokejové Slavie. Poločas bude k dispozici i ve Fanshopu nebo na pokladnách.

  • Předzápasový program 

Od 18 hodin můžete přijít do malé Fanzony před hotelem Iris, ve které najdete stánek našeho partnera AAA Auto. Můžete se zapojit do soutěže o účast v poločasovém programu. Vybraní soutěžící si o poločasové přestávce mohou vyzkoušet kop na bránu, kopat se bude o půjčení auta na víkend nebo na měsíc.

Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na poslední domácí zápas ve skupině Evropské ligy UEFA s Astanou. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

Před výkopem se odehraje na hrací ploše krátký ceremoniál k ukončení aktivní hráčské kariéry našeho kapitána. 

V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti bude opět připraven zábavný program plný her a překvapení. Zároveň je možné si vypůjčit na zápas deku, aby malým slávistům nebyla zima.

Brány Edenu se fanouškům otevírají v 18 hodin. Na zápase se bude prodávat nealkoholické pivo.

  • Novinky ve Fanshopu 

Ve Fanshopu Slavie v Edenu je k dostání řada novinek. Pořiďte si kalendář na nový rok 2018 sestavený z fotografií hráčů z nové i z mistrovské sezony. Kalendář je čtvercového formátu a stojí 220 korun.

Na Vánoce nemůžou chybět slávistické vánoční ozdoby, červené a bílé špičky. K dostání je také červený župan a červené pantofle, nová sadu ručníků a osušek, černé povlečení, nová kolekce zimních čepic, exkluzivní zakázkové mikiny nebo polo trika.

  • Vstupenky na zápas s Astanou 

Na pokladnách u vstupu číslo 4 jsou ve volném prodeji vstupenky na poslední zápas ve skupině Evropské ligy s Astanou (čtvrtek 7. prosince v 19 hodin). Vstupenky na zápas pořídíte od 390 korun. Permanentkáři, členové Odboru přátel a Fanklubu od 290 korun. Podrobné informace o vstupenkách na Astanu najdete zde.

  • Zápas vysílá Radio Slavia

Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia! Na radiu můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Na Radio Slavia se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu nebo přes tento odkaz. Zápas také vysílá přímým přenosem ČT Sport. 

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články