Proti Baníku druhá část podmínky | SK Slavia Praha
Více

Proti Baníku druhá část podmínky

PRAHA – Páteční utkání proti Baníku Ostrava je druhým utkáním, na který má Slavia na základě rozhodnutí Disciplinární komise LFA podmínečně uzavřenou část Tribuny Sever a východní tribuny. Apelujeme na fanoušky, aby svým chováním na utkání nedali záminku k uzavření tribun na první dva jarní zápasy proti Bohemians 1905 a Olomouci.
Trest podmínečného uzavření sektorů 107, 108 a 109 na Tribuně Sever a sektorů 112 a 113 na východní tribuně Slavii udělila Disciplinární komise LFA 9. listopadu. Tento trest byl udělen na základě chování fanoušků, kteří v zápase s Libercem vhazovali na plochu pyrotechniku a další předměty.

Znamená to, že na zápas s Baníkem Ostrava jsou otevřeny všechny sektory na všech tribunách, ale v případě, že dojde během utkání ke vhození jakýchkoliv předmětů na hřiště nebo používání pyrotechniky, podmínečný trest se změní na nepodmínečný a na jarní zápasy s Bohemians 1905 a Olomouc budou uzavřeny sektory 107, 108, 109, 112 a 113.

Žádáme všechny fanoušky, aby si uvědomili vážnou hrozbu uzavření sektorů, a nedali svým chováním záminku k uzavření části stadionu a nezkazili  fotbalový zážitek tisícům dalších slávistů. Užijme si poslední podzimní ligový zápas a rozlučku s kapitánem Jiřím Bílkem jen povzbuzováním hlasivkami a fanděním! Udržme emoce na uzdě, fanděme v duchu fair-play a vyhněme se případnému dalšímu disciplinárnímu rozhodnutí, které by mělo přesah do jarní části ligy. Jménem klubu vám za to předem děkujeme.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články