V úterý na pohárové semifinále do Edenu! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

V úterý na pohárové semifinále do Edenu! Informace pro fanoušky

V úterý 17. dubna čeká fotbalisty Slavie souboj o postup do finále domácího poháru! Soupeřem bude Mladá Boleslav. Semifinálová pohárová bitva začíná v Edenu ve 20 hodin. Přijďte naše fotbalisty podpořit v tomto důležitém zápase! Stadion se otevírá v 18:30 hodin.

Permanentkáři zdarma


  • Na utkání budou otevřeny všechny tribuny, majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma po předložení permanentky u turniketů bez nutnosti vyzvedávat lístek. Vstupenky na utkání se prodávají v cenové kategorii Z1, tedy od 190 korun. 

  • Fanoušci mohou využít předprodeje a koupit si vstupenky přes online prodej Ticketportalu, kdy si mohou vstupenku vytisknout jako hometicket, případně si lístek mohou vyzvednout i koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.

  • Vstupenky si můžete koupit i přímo na stadionu u vstupu číslo 4 během otevírací doby pokladen. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP. 

  • V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 18 hodin až do začátku zápasu. Brány stadionu se otevírají v 18:30 hodin. 

Rekonstrukce Vršovické


  • V části ulice Vršovická probíhá rekonstrukce vozovky. Příjezd k NC Eden směrem z centra je možný pouze jedním pruhem. Vjezd do nákupního centra Eden i výjezd z nákupního centra je oproti pátečnímu zápasu s Karvinou bez dopravních omezení. 

Parkování


  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 150 korun a zakoupit si ho můžete předem na stránkách Ticketportalu zde. 


Zápasový magazín


  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas, ve kterém najdete velký rozhovor s Pavlem Buchou. Nebude chybět informace o cestě Slavie domácím pohárem a další zajímavosti. Poločas bude k dispozici zdarma i v Edenu na pokladnách. 


Předzápasový program


  • Před výkopem proběhne krátký vzpomínkový ceremoniál k uctění památky příznivce Slavie Miloše Formana, který v pátek zemřel. 

  • Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na ligový zápas Slavie se Slováckem. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

  • V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti si mohou malí slávisté zahrát slávistické pexeso, vítězové jednotlivých her získají slávistické náramky. Nebude chybět tradiční malování na obličej nebo zdobení slávistickým tetováním. 

Občerstvení


  • Fanoušci budou mít opět možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 2. Stánky s pivem budou umístěny také u vstupu číslo 1. Na utkání se bude čepovat alkoholické pivo. K většímu komfortu fanoušků na východní tribuně by mělo přispět i posílení občerstvení u sektorů 117 a 118. 


Novinky ve Fanshopu


  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu můžete vybírat z celé škály novinek z jarní kolekce. Nechybí nová trička, mikiny, šály a spousta dalších suvenýrů a doplňků. Potěšíme všechny slávisty i slávistky od těch nejmenších až po dospělé! Kolekci během dubna navíc doplní také zbrusu nová edice kšiltovek, snapbacků a hrnků. Pokud do Fanshopu nestihnete zavítat před zápasem, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi severní a západní tribunou.

Vstupenky na další zápas


  • Na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 si můžete také zakoupit vstupenky na venkovní zápas Slavie v Liberci (neděle 22. dubna od 18 hodin). 

Semifinále MOL Cupu Slavie s Mladou Boleslaví začíná ve 20 hodin. Přímým přenosem ho také bude vysílat ČT Sport. 

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články