Informace pro fanoušky na Duklu | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na Duklu

Slavii v pondělí 14. května čeká malé pražské derby, od 18 hodin se představí na Julisce. Přijďte ji v utkání s Duklou podpořit, pro fanoušky je přichystáno speciální občerstvení a autogramiáda.

Prodej vstupenek

Lístky do sektoru hostů

Vstupenky do našeho sektoru hostů G, který má kapacitu 840 diváků, byly v prodeji na pokladnách v Edenu a ve fanshopu Dukly za cenu 150 korun. V den zápasu bude spolu s otevřením stadionu probíhat prodej zbylých vstupenek přímo na pokladnách u sektoru hostů za cenu 180 korun. Platba za lístky je možná pouze v hotovosti.

Vstupenky na hlavní tribunu

Lístky do ostatních sektorů západní tribuny je možné koupit online přes SMS ticket za cenu 150 korun anebo v den zápasu na pokladnách za 180 korun. Vstupenky se prodávají bez konkrétního umístění. Žádáme naše fanoušky, aby přednostně obsazovali místa v sektorech E a F vedle našeho kotle, abychom vytvořili celistvé publikum a mohli lépe podporovat naše hráče. Sektor D je určen pro vlajkonoše domácích.

Děti do 15 let mají vstup zdarma jak do sektoru hostů, tak do všech dalších sektorů. U vstupu stačí předložit průkaz dokládající věk a není nutné si vyzvedávat vstupenku.

Vstup na stadion

Brány stadionu se otevírají v 16:30, od 13 hodin budou otevřené pokladny u západního vstupu.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole, pokud poruší některý z bodů Návštěvního řádu, nemusí být vpuštěni na stadion, případně mohou být ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného.

Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, ostrých předmětů, tyčí, sprejů, plechovek, lahví a alkoholických nápojů.

Autogramiáda Vladimíra Šmicera

Pro fanoušky obou týmů bude přichystána autogramiáda dvou klubových legend – Ladislava Vízka a Vladimíra Šmicera. Pro podpisy olympijského vítěze a vítěze Ligy mistrů a trojnásobného mistra České republiky si můžete přijít od 17 hodin k západnímu vstupu na tribunu u stánku s fanshopem.

Speciální občerstvení

Na zápase bude vedle standardního občerstvení, jako jsou klobásy, steaky nebo bramboráky, i foodtruck s hamburgery. Občerstvení bude posíleno i v sektoru hostů.

Posílení dopravy

Vzhledem k tomu, že se očekává vyšší návštěva, bude posílena autobusová doprava. Autobus č. 131 ze stanice Hradčanská bude jezdit od 16.30 do 18.15 v pětiminutových intervalech. Počet parkovacích míst v okolí Julisky je omezen, proto doporučujeme využít veřejné dopravy.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články