PŘÍPRAVA: Proti Slovanu Bratislava a Žižkovu v pátek v Edenu | SK Slavia Praha
Více

PŘÍPRAVA: Proti Slovanu Bratislava a Žižkovu v pátek v Edenu

​Slavia v rámci letní přípravy změří v pátek 29. června v Edenu síly se Slovanem Bratislava a Viktorií Žižkov.

Utkání s druhým týmem slovenské ligy a vítězem slovenského poháru Slovanem Bratislava se odehraje v Eden Aréně v pátek 29. června od 18:30. Od 15:30 se navíc Slavia rovněž v Edenu utká s Viktorií Žižkov. Na obě utkání bude vstup zdarma.

„Byli jsme zklamáni rozhodnutím zrušit československý superpohár. Jsem rád, že se podařila najít domluva na úrovni klubů. Jsme potěšeni, že Slovan Bratislava přijal pozvání k přípravě, která se uskuteční v pátek 29. 6. v 18:30 v Edenu," řekl k plánovanému utkání předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

„Zápas bude otevřen, vstupné na utkání bude zdarma. Doufáme, že si fanoušci přijdou užít kvalitní zápas vítězů pohárů obou zemí. Druhá jedenáctka si zahraje od 15:30 utkání s Viktorií Žižkov. Také zde bude vstup zdarma. Doufáme, že si den na Slavii všichni užijí. Chtěl bych poděkovat vedení obou klubů, že došlo k domluvě. Po zklamání, které zrušení superpoháru vyvolalo, máme šanci vidět oba kluby v Edenu,“ dodal Jaroslav Tvrdík.

Slovan Bratislava stejně jako Slavia vyhrál v uplynulé sezoně domácí pohár, Slovan ve finále porazil MFK Ružomberok 3:1. Také v ligové soutěži obsadil tým ze slovenského hlavního města stejnou příčku jako sešívaní, ve slovenské Fortuna lize tedy skončil na druhé pozici.

Tým trenéra Martina Ševely se chystá na předkola Evropské ligy a má za sebou v přípravě už dva odehrané zápasy. Nejprve si Slovan poradil s celkem Pohronie, ve druhém utkání pak ale nestačil na Zbrojovku Brno v poměru 1:2. V sobotu 23. 6. pak na Slovan čeká přípravný zápas s Mladou Boleslaví.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články