Informace pro fanoušky do Chotěboře | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Chotěboře

Slavia v neděli hraje první přípravný zápas v Chotěboři, na který se chystá několik stovek slávistů.

Utkání v Chotěboři je završením oslav výročí 100 let fotbalu ve městě. Zápas Slavie proti místnímu celku FC Chotěboř má výkop v 17 hodin.

Doprava do Chotěboře

Pokud využijete pro dopravu do Chotěboře vlak, doporučujeme trasu přes Havlíčkův Brod, která je výrazně kratší než přes Pardubice. Vlaková zastávka je zhruba 10 minut chůze od stadionu.

Jestli pojedete do Chotěboře autem, tak v blízkosti stadionu jsou parkoviště, která bude možné využít. V případě naplnění kapacity bude nutné parkovat na volných místech ve městě.

Prodej vstupenek

Lístky na utkání se budou prodávat až přímo na místě. Vstupné je 50 korun, děti a mládež do 15 let má vstupné zdarma. Platba za vstupenky je možná pouze v hotovosti. Vstup do areálu je od zimního stadionu z jihu.

Sektor pro fanoušky Slavie

Vzhledem k tomu, že očekáváme několik stovek fanoušků Slavie, tak pro naše příznivce budou přednostně vyhrazeny prostory ve východní části za hřištěm. Kapacita laviček je omezená, doporučujeme fanouškům, aby si případně vzali podsedáky, pokud budou chtít sedět na zemi.

V sektoru pro naše fanoušky bude dostatečné občerstvení.

Doprovodný program

Program na stadionu Chotěboře začne už ve 13 hodin, kdy sehrají zápas místní přípravky. Od 14 hodin se představí ve vzájemném souboji staré gardy Chotěboře a Havlíčkova Brodu a v 15:15 proběhne předání ocenění bývalým hráčům Chotěboře.

Od 17 hodin pak Slavia nastoupí proti Chotěboři, která hraje krajský přebor. Na hlavní tribuně by měla proběhnout i autogramiáda hráčů Slavie, kteří zrovna nebudou hrát.

Během celého odpoledne bude zajištěno bohaté občerstvení, fanoušci si budou moci pochutnat na klobásách nebo grilovaném seleti, k pití se bude podávat chotěbořské nealkoholické pivo, točená limonáda a další nápoje.

V areálu bude během celého odpoledne i stánek slávistického fanshopu.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články