ŽIVĚ: Slavia hraje první sobotní přípravný duel | SK Slavia Praha
Více

ŽIVĚ: Slavia hraje první sobotní přípravný duel

Sobotní den na herním soustředění v Rakousku patří přípravnému dvojutkání s maďarským celkem Mezőkövesd Zsóry SE. První utkání má výkop v 11:30, druhé pak v 15:00.

Do prvního zápasu nastoupí v základní sestavě v brance Přemysl Kovář, před ním bude působit stoperská dvojice tvořena Jakubem Jugasem a Michaelem Ngadeu. Pozice pravého beka bude patřit Vladimíru Coufalovi, levý kraj obrany pak Janu Bořilovi. Sešívaní nastoupí do utkání se dvěma středními záložníky, kterými budou Tomáš Souček a Josef Hušbauer, na křídlech budou operovat Mick van Buren na pravé straně a Jaromír Zmrhal na straně levé. V útoku pak bude hrát Milan Škoda a Stanislav Tecl.

Na lavičce budou připraveni brankář Ondřej Kolář a záložníci Adam Petrák a Vojtěch Šilhan z juniorky.

Do dnešního dvojzápasu nezasáhnou kvůli zdravotním problémům Jaroslav Zelený, Lukáš Pokorný a Muris Mešanovič. Zraněný je také Jakub Hromada, který včera přicestoval do Rakouska za týmem.

Sestava: Kovář - Coufal, Jugas, Ngadeu, Bořil - van Buren, Souček, Hušbauer, Zmrhal - Tecl, Škoda
Lavička: Kolář - Petrák, Šilhan

Utkání sledujte živě v základním streamu na Slavia TV:


Zkrácený online z dnešního utkání najdete zde.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články