PŘÍMÝ PŘENOS: Slavia v generálce s Ngadeuem i Delim | SK Slavia Praha
Více

PŘÍMÝ PŘENOS: Slavia v generálce s Ngadeuem i Delim

Herní soustředění v Rakousku sešívaní zakončí od 18:00 generálkou na novou sezonu proti ruskému Rostovu. V základu jsou na stoperu Michael Ngadeu i Simon Deli.

FC Rostov hraje pravidelně od roku 2009 nejvyšší ruskou soutěž – Premier ligu. Jeho největším úspěchem je druhé místo v sezoně 2015/16, díky kterému si zahrál i Ligu mistrů (když v předkolech přešel přes Anderlecht a Ajax, ve skupině s Atléticem, Bayernem a PSV skončil třetí a v jarní fázi Evropské ligy přešel přes Spartu až do osmifinále). 

V roce 2014 se stal také vítězem ruského poháru, když na penalty porazil FC Krasnodar. V minulé sezoně skončil Rostov na 11. místě tabulky ruské Premier ligy. Trenérem klubu je někdejší ruský fotbalista Valerij Karpin, který během své kariéry vystřídal angažmá ve Valencii nebo Celtě Vigo.

Do utkání kvůli zdravotním problémům nenastoupí kromě dlouhodobě zraněného Murise Mešanoviče i Lukáš Pokorný, Jakub Hromada a nakonec i Jakub Jugas. V základu tak utvoří stoperskou dvojici po dlouhé době africké duo Michael Ngadeu - Simon Deli. Na stranách obrany pak nastoupí Vladimír Coufal a Jan Bořil.

Složení zálohy je bez překvapení - Souček, Hušbauer, Stoch, Sýkora a Zmrhal. Na hrotu útoku bude od úvodních minut operovat Stanislav Tecl.

Sestava Slavie: Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Sýkora, Zmrhal - Tecl

Zkrácený online přenos naleznete na slavia.cz zde.

Přímý přenos Slavia TV můžete sledovat níže:

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články