První domácí zápas nové sezony je tady! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

První domácí zápas nové sezony je tady! Informace pro fanoušky

V sobotu v Edenu startuje nová fotbalová sezona. V rámci 2. kola FORTUNA:LIGY se červenobílí utkají s Karvinou. Zápas začíná v 19 hodin. Stadion se otevírá hodinu a půl před výkopem, tedy v 17:30.

Vstupenky na zápas

  • Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1, tedy od 210 korun. Zakoupíte je buď online nebo na pokladnách v Edenu u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby nebo na prodejních místech Ticketportalu. Od nové sezony také platí nový ceník vstupenek, ve kterém došlo k několika úpravám vstupného. V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 12 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky na zápas kupujte zejména na pokladně u vstupu č. 2 (vedle hotelu Iris) a to od 17 hodin až do začátku zápasu. 

Permanentní vstupenky

  • Připomínáme, že stále probíhá prodej permanentních vstupenek, které je možné koupit online a vyzvednout si je buď na centrále Ticketportalu nebo na pokladnách v Edenu u vstupu číslo 4. Upozorňujeme fanoušky, že pro permanentky vyzvednuté nebo koupené v den utkání je nutná asistence pracovníka Ticketportalu při průchodu turnikety výhradně u vstupu číslo 4. Důrazně doporučujeme vyzvednout permanentku dříve nebo přijít na pokladny s velkým předstihem. 

Vstupy na stadion

  • S novou sezonou dochází také k úpravě vstupů do Eden Areny. Pro majitele permanentek a vstupenek do Sektoru Rodiče a děti byl zřízen přednostní vstup, který se nachází na Tribuně Františka Pláničky za pokladnami. Po průchodu tímto vchodem je možný přístup do sektoru schodištěm. Majitelé permanentek do těchto sektorů 225 a 226 mohou vstupovat pouze tímto vchodem. Pro majitele permanentek do sektorů 114, 115 a 116 na Tribuně Východ bude možnost vstupovat vyhrazenými vstupy vybavenými ručními čtečkami v rámci vstupu číslo 2. Majitelé permanentek a vstupenek do sektoru 101 a Internacionál Klub nově vstupují na stadion vstupem číslo 1, majitelé permanentek a vstupenek do sektoru 130 pak vstupem číslo 4. Na každé vstupence a permanentce jsou vyznačeny doporučené vstupy, doporučujeme fanouškům, aby toto označení respektovali.

Parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 200 korun a zakoupit si ho můžete předem na našem webu zde

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s novou posilou Alexandrem Balutou nebo rozhovor s manažerem mládežnické akademie Jiřím Plíškem. Přečíst si můžete také příběh o slávistické klasice – jak šel čas s modrými štulpnami. V novém Poločase také najdete unikátní kolorovaný plakát vítězů Středoevropského poháru z roku 1938. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Občerstvení

  • Fanoušci mohou opět využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a 2. V Edenu se od této sezony bude čepovat nová značka piva, kterou bude desítka Lobkowicz. V horkém letním podvečeru budou v nabídce i nanuky. Novinkou jsou vratné kelímky se slávistickým motivem. Záloha na kelímek je 50 korun. K dispozici budou tři motivy – kelímek se slávistickým logem, a limitované edice s děkovačkou Tribuny Sever a s kanonýrem Milanem Škodou.

Pomoc slávistické mládeži

  • Na platformách u vstupů na stadion budou umístěny kontejnery, kam můžete vhodit svůj vratný kelímek, za který nebudete chtít zpět zálohu. Tímto krokem tak podpoříte projekty slávistické mládeže. Výtěžek z vratných kelímků bude použit na nákup teleskopického kamerového systému pro nahrávání zápasů mládeže. Natáčení videa je ovládáno ze země pomocí ovladačů, kterými lze otáčet kamerou takovým způsobem, aby byly pořízeny ty nejlepší záběry hry naší mládeže. Díky základně v podobě trojnožky lze teleskopickou hlavu zdvihnout až do výše deseti metrů a z této výšky nahrávat utkání. Obsluha kamery současně uvidí v monitoru obraz nahrávaného utkání v reálném čase. Tento teleskopický stojan používají přední anglické a německé kluby. 

Sektor Rodiče a děti

  • Od nové sezony dostal novou slávistickou podobu i Sektor Rodiče a děti. Kromě stolečků a židliček v klubových barvách v něm malí slávisté nejdou i stolní fotbálky. Děti se také mohou zabavit malováním na obličej, kreslením křídami a dalšími hrami. Probíhat budou i soutěže o ceny pod dohledem našeho personálu, který děti v případě potřeby během zápasu i pohlídá a zabaví. 

Novinky ve Fanshopu

  • Do Fanshopu už dorazily novinky z podzimní kolekce. Na své si přijdou dámy, děti i pánové. Vybrat si můžete například parádní trička ze speciální edice Spolu píšeme historii. Žádnému slávistovi nemůže chybět ani nový domácí dres. Přímo ve Fanshopu jsou k dispozici dresy čisté i dresy s originálními potisky vybraných hráčů. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze dres, šálu, kšiltovku nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude od 17 do 19 hodin umístěn před hotelem Iris (zde bude platba možná pouze v hotovosti). A pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Přihraj si jiný pohled na fotbal 

  • Před začátkem zápasu můžete potkat před stadionem a také v koridorech Eden Areny hostesky společnosti Fortuna, které budou rozdávat sluneční brýle. Kromě toho, že vaše oči ochrání před sluníčkem, můžete se s nimi zapojit do soutěže o hodnotné ceny. Vyfoťte se ve slunečních brýlích od Fortuny a fotku nahrajte na facebookovou zeď Přihraj, nebo ji přidejte na svůj Instagram a označte stránku Přihraj. Nezapomeňte na hashtag #Přihraj. Vyhrát můžete volné sázenky od Fortuny v hodnotě 2000 korun nebo dvě permanentky na zápasy Slavie.

Zápas Slavie s Karvinou začíná v 19 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články