Informace pro fanoušky do Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Mladé Boleslavi

Pojeďte podpořit Slavii ve venkovním utkání do Ml. Boleslavi! Před zápasem bude k dispozici ještě 300 lístků do sektoru hostů.

Parkování u stadionu

Adresa Městského stadionu v Mladé Boleslavi je U Stadionu 1118, Mladá Boleslav. Pokud se chystáte na utkání autem, pro parkování využijte parkovací plochy u obchodního centra Kaufland anebo v Havlíčkově ulici v blízkosti stadionu. Všechna tato parkoviště mohou být placená. 

Prodej vstupenek

Pro fanoušky Slavie je vyhrazeno 596 míst v sektorech pro hosty N, M a L na východní tribuně. V předprodeji v Praze se prodala polovina vstupenek, do prodeje v Mladé Boleslavi v den zápasu zbývá ještě 300 ks.

Lístek stojí 180 korun a platba je možná pouze v hotovosti. Prodej vstupenek do sektoru hostů začne dvě hodiny před utkáním na pokladně u sektoru hostů, ve stejnou dobu, tedy v 16:30, se otevírá i vstup na stadion.  

Vstup na stadion

Vstup do sektoru hostů je z ulice Jiráskova. U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole, upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky. Na utkání nemusí být vpuštěni podnapilí fanoušci. Doporučujeme fanouškům nastudovat Návštěvní řád stadionu.

V sektoru hostů budou přítomni členové bezpečnostní agentury z Edenu v oranžových vestách s logem Slavie.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články