ONLINE: V Boleslavi v obměněné sestavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: V Boleslavi v obměněné sestavě

Sešívaní v rámci 4. kola FORTUNA:LIGY hrají od 18:30 v Mladé Boleslavi. V základní sestavě jsou dvě největší letní posily Alexandru Baluta a Peter Olayinka.

Trenér Jindřich Trpišovský vzhledem k náročnému programu a úterní odvetě 3. předkola Ligy mistrů v Kyjevě obměnil základní sestavu. Obrana bude mít tak hned tři nové členy – na pravé straně Frydrycha, na stoperu Pokorného a vlevo Zeleného. Ti tak doplní Ngadeua.

V záloze vedle tradiční trojice Souček, Hušbauer, Stoch nastoupí na pravém křídle rumunský ofenzivní univerzál Alexandru Baluta a vlevo Nigerijec Peter Olayinka. Na hrotu útoku pak Milan Škoda.

Ze zdravotních důvodů kromě Murise Mešanoviče a Micka van Burena nemůžou nastoupit Marko Alvir, Jakubové Jugas a Hromada, které pravděpodobně do konce srpna v zápase neuvidíme. Z preventivních důvodů dnes nezasáhnou do hry Simon Deli a Jan Sýkora.

Základní sestava: Kolář – Frydrych, Ngadeu, Pokorný, Zelený – Souček – Baluta, Stoch, Hušbauer, Olayinka – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Coufal, Valenta, Zmrhal, Tecl, Kúdela, Bořil

Sledujte ONLINE REPORTÁŽ na našem webu!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články