Slavia součástí FIFA 19 i PES 2019! | SK Slavia Praha
Více

Slavia součástí FIFA 19 i PES 2019!

Slavia bude nově součástí obou nejpopulárnějších fotbalových her na světě. Ke hře Pro Evolution Soccer se od nové sezony přidá i FIFA od EA Sports!

„Jsme ohromně rádi, že se nám s EA Sports povedlo uzavřít tříletý kontrakt a Slavia tak bude součástí světové jedničky na poli fotbalových her. Věříme, že fanoušci to ocení a Slavii provedou úspěšně letošní sezonou Evropské ligy i na počítači nebo herní konzoli,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

„Byli jsme s EA Sports v kontaktu od jara a jsme rádi, že se nám povedlo domluvit na tříleté spolupráci. Takže na naší účast ve hře neměl vliv fakt, že EA Sports zakoupilo práva na Ligu mistrů a Evropskou ligu. Navíc jako jediný český klub budeme v příští sezoně jak v sérii FIFA, tak i v PES 2019,“ těší Michala Býčka.

Během podzimní sezony se můžete těšit na několik soutěží spojených s FIFA 19 a PES 2019.

Aktuálně

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

Další články