Rekordní nábor do mládežnické akademie! | SK Slavia Praha
Více

Rekordní nábor do mládežnické akademie!

Jako tradičně v září, také letos proběhl podzimní nábor do mládežnické akademie Slavie, kterého se zúčastnil rekordní počet dětí.

Možnost hlásit se do sešívané mládežnické akademie měly děti od ročníku narození 2006 až po 2014. Těch nejmladších se týkal nábor do slávistické školičky. Do Edenu mohli přijít jak mladí fotbalisté, tak fotbalistky. Podzimní nábor počtově předčil ten jarní, kdy dorazilo 190 dětí.

Pomoci trenérům ze všech trenérských kategorií od přípravky až po dorost přišli také hráči A-týmu Jakub Hromada, Jakub Jugas a Josef Hušbauer.

Pokud vám termín náboru nevyhovoval a nemohli jste se svým potomkem dostavit, je možné obrátit se na šéftrenéra přípravek Jiřího Janečka, tel.: 734 760 683, email jiri,janecek@slavia.cz.

V případě, že rodiče nedostali do 18. 9. na email informaci z náboru, obraťte se prosím na Jiřího Janečka (kontakt výše).

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články