ONLINE: Slavia hraje na Slovácku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje na Slovácku

Po reprezentační pauze se opět o víkendu hraje domácí FORTUNA:LIGA. Od 18:00 hrají sešívaní v Uherském Hradišti proti Slovácku.

Trenér Jindřich Trpišovský nemůže počítat se zraněnými Milanem Škodou a Janem Sýkorou. Milan Škoda má zranění ze zápasu z Nitry, které ho do dnešního utkání nepustí. Zdravotní problém, tentokrat ze zápasu reprezentace, trápí také Jana Sýkoru.

Dále do utkání nemohou nastoupit Mick van Buren, Jakub Jugas, Jakub Hromada, Peter Olayinka, Marko Alvir a Simon Deli. Muris Mešanovič by se měl v pondělí už představit v části utkání za juniorku.

Branku bude opět střežit Ondřej Kolář. Obrana bude ve složení, ve kterém dohrávala utkání s Plzní. Na pozicí stoperů budou Ondřej Kúdela a Michael Ngadeu, na krajích obrany pak Vladimír Coufal a Jan Bořil. Stejná je tak středová dvojice, kterou bude tvořit duo reprezentantů Josef Hušbauer a Tomáš Souček. Před nimi si soutěžní premiéru v sešívaném dresu odbude dnešní oslavenec Ibrahim Traoré, který nahradí zraněného Jana Sýkoru. Pozice křídel bude patřit Miroslavu Stochovi a Jaromíru Zmrhalovi. V útoku nastoupí Stanislav Tecl.

Na lavici bude kromě jiných připravena také nová posila Jan Matoušek.

Sestava: Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Traoré, Zmrhal - Tecl
Náhradníci: Kovář - Zelený, Matoušek, Baluta, Frydrych, Pokorný, Valenta

SLEDUJTE ZÁPAS V ONLINE REPORTÁŽI

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články