Ve čtvrtek v Edenu s Girondins Bordeaux! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek v Edenu s Girondins Bordeaux! Informace pro fanoušky

První zápas ve skupině Evropské ligy UEFA je tady! Ve čtvrtek 20. září čeká fotbalisty Slavie zápas s francouzským celkem Girondins Bordeaux. Výkop je ve 21 hodin. Brány Edenu se otevírají v 19 hodin.

Vstupenky

  • Vstupenky na zápas s Girondins Bordeaux jsou v prodeji online i na pokladnách v Edenu. Lístky pořídíte od 420 korun. Majitelé permanentek a členové Odboru přátel a Fanklubu mohou koupit lístek se slevou 10 procent na pokladnách v Edenu (členové Odboru přátel a Fanklubu i online). 
  • V prodeji až do začátku utkání nebo do vyprodání kapacity budou i balíčky na všechny tři domácí utkání základní skupiny Evropské ligy, pokud majitelé permanentních vstupenek a členové Odboru přátel a Fanklubu ještě nevyčerpali nárok na jeden zvýhodněný balíček, mohou si ho koupit opět na pokladnách v Edenu. 
  • Doporučujeme fanouškům, aby příchod na stadion nenechávali na poslední chvíli. Vyhnete se tak případným frontám. Přijďte včas, ať nezmeškáte první minuty zápasu. Eden se otevírá v 19 hodin.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin do 22 hodin. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu. 
  • Během utkání platí zákaz používání pyrotechniky, za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Zejména kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s novým protikuřáckým zákonem a návštěvním řádem stadionu zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla. Žádáme také fanoušky, aby utkání sledovali ze svých sedadel a nikoliv ze schodů vedoucích z koridorů na ochozy, kde blokují únikové cesty.

Doprava a parkování

  • Doporučujeme fanouškům, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Počet parkovacích míst v okolí Edenu je omezen, placená parkovací místa na parkovišti P2 u hotelu Iris jsou vyprodána. 
  • Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Po utkání budou po dohodě s Dopravním podnikem hlavního města Prahy posíleny spoje tramvaje číslo 22 směr Karlovo náměstí, operativně také tramvaj číslo 7 a autobus číslo 136 směr Letňany. Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti za jižní tribunou. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s Ondřejem Kúdelou. Přečíst si také můžete povídání s Vladimírem Šmicerem právě o jeho angažmá v Girondins Bordeaux. Nebude chybět i fotoohlédnutí za naším vzájemným zápasem v semifinále Poháru UEFA na jaře 1995/1996. Součástí Poločasu je i mniplakát současného A-týmu Slavie. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude nově ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 18:30 hodin, uzavřena bude 45 minut po ukončení zápasu. Za poplatek 20, 50 a 100 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Eden Areny nemohou vnášet na stadion.

Občerstvení

  • Fanoušci mohou opět využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a venkovní stánky i s posezením u vstupu číslo 2. Čepovat se bude alkoholické pivo. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – kelímek se slávistickým logem, s děkovačkou Tribuny Sever s Milanem Škodou a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun. Upozorňujme, že z hygienických důvodů není možné čepovat pivo nebo nalévat limonádu do stejného již použitého kelímku. Obsluha je povinna podávat nápoj vždy do nového kelímku.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit šálu (350 korun), tričko (350 korun) a vlaječku (200 korun) z limitované edice pro zápas s Girondins Bordeaux. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze dres, šálu, kšiltovku nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude umístěn před hotelem Iris (zde je platba možná pouze v hotovosti). Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno bude mít až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Vstupenky na vršovické derby

  • V předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 budou v den zápasu také v prodeji vstupenky na vršovické derby s Bohemkou (neděle 23. září od 18 hodin). Pokladny předprodeje u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 do 22 hodin.

Sektoru pro rodiče a děti

  • V Sektoru pro rodiče si mohou malí i větší slávisté kromě fotbálku vyzkoušet i kopy na bránu. Pokud trefí příslušný otvor, tak získají slávistický náramek, pexeso nebo tetování. Během zápasu a o přestávce si budou děti moci nechat vyzdobit obličej a nebo ruce slávistickým malováním a tetováním.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie s Girondins Bordeaux začíná ve 21 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem ČT Sport. 

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články