Vstupenky do Liberce v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky do Liberce v prodeji

Slávisté hrají v neděli 21. října v Liberci a pravidelně je zde žene kupředu silná podpora! Vyrazte na sever Čech i nyní, vstupenky jsou v prodeji v Edenu.

Červenobílí se v Liberci představí po reprezentační přestávce v neděli 21. října od 17 hodin. Pokud chcete slávisty ve 12. ligovém kole podpořit přímo na stadionu U Nisy, můžete si vstupenky na utkání zakoupit s předstihem už nyní na pokladnách v Edenu dle jejich otevírací doby. Cena lístku je 200 korun.

Sektor hostů je umístěn na Západní tribuně a má kapacitu 600 míst. Pokud se vyprodají, budou po dohodě obou klubů do prodeje uvolňovány postupně další sektory na Západní tribuně. Ta se nachází za bránou a její celková kapacita je 2 000 míst.

V souladu s Návštěvním řádem nebudou na Hlavní, Severní a Východní tribunu vpouštění fanoušci s klubovými symboly Slavie Praha. Tito budou směřování dle kapacity do sektoru hostů nebo na Západní tribunu. Chcete-li si tak vstupenky zakoupit online prostřednictvím Ticketportalu, zvolte rovnou Západní tribunu, abyste předešli případným komplikacím. 

Při vstupu na stadion budou prováděny důkladné bezpečnostní kontroly, aby se předešlo vnášení pyrotechniky a jiných nebezpečných předmětů. Na stadion nebudou vpouštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek. Vzhledem k důkladným vstupním kontrolám doporučujeme plynulý příchod již od 15 hodin, kdy budou otevřeny vchody do slávistických sektorů, aby bylo možné zkontrolovat všechny fanoušky do zahájení utkání.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články