Vstupenky na Duklu v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Duklu v prodeji

Slavia bude po návratu z Dánska hostit doma v malém derby Duklu! Vstupenky na zápas 13. kola jsou již v online prodeji.

Utkání s Duklou se hraje v pondělí 29. října od 18 hodin a vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1 už od 210 korun.

Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky online, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z 816 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 cm. Přes online prodej si můžete koupit zároveň i parkovací místo na utkání na parkovišti P2.

Od středy 24. října budou vstupenky v prodeji také na pokladnách u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby.

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20% slevu pro seniory nad 63 let a 10 % pro držitele průkazu ZTP/TP. Zároveň je možné na pokladnách koupit zvýhodněnou vstupenku pro studenty a děti. Pouze v online prodeji mohou uplatnit slevu 10 % členové Odboru přátel a Fanklubu.

Při nákupu online i na pokladně můžete současně uplatnit slávistickou Cashback card a získat část peněz za lístek zpět.

Slavii pokračuje podmínka

Sešívaným v boji o upevnění první příčky pomáhá skvělá atmosféra v Edenu, tak se nenechme o tuto výhodu připravit! I pro následující domácí utkání je Slavia v podmínce, a proto velmi vážně hrozí uzavření Tribuny Sever, což bychom si nepřáli ani my, ani vy. 

Proto prosíme všechny fanoušky, aby dodržovali návštěvní řád a během utkání v žádném případě nevhazovali předměty na hrací plochu a vyvarovali se veškerého chování, které by mohlo vést k přerušení zápasu nebo trestu od disciplinární komise LFA. 

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články