Povinná výhra slávistek nad Duklou | SK Slavia Praha
Více

Povinná výhra slávistek nad Duklou

Slávistické fotbalistky si připsaly povinnou výhru nad Duklou 5:0, dvě branky a dvě asistence si připsala Michaela Dubcová.

Slávistky dva dny po skvělém vystoupení v Lize mistryň nastoupily s několika změny v sestavě. Trenér Medynský potřeboval rozložit síly. Tempo hry nebylo velké, ale holky měly územní převahu. Skóre se změnilo ve 13. minutě po přesném zakončení Michaely Dubcové. Na druhém straně měla možnost Chlastáková. Do poločasu přidaly slávistky ještě dvě branky, po přihrávce Kamily Dubcové se podruhé radovala její sestra Michaela. A ve skluzu dopravila míč do sítě Divišová.

Ve druhém poločase měla Slavia i nadále více ze hry, i když občas domácí Dukla zahrozila. Do výrazné příležitosti se dostala až v závěru, ale oba střelecké pokusy Chlastákové obrana zablokovala. Naopak slávistky dvakrát rychle udeřily, v 57. minutě zakončovala do protipohybu brankářky Herndon. Hned poté byla blízko hattricku Michaela Dubcová, její střelu brankářka Dolejšová vyrazila, avšak dobíhající Kamila Dubcová už míč do sítě dopravila. Další branky již slávistky nevstřelily, i když několik možností měly, ale chyběla tomu přesnost. Za týden hrají ženy ligu v Hradci a poté je již na programu odveta Ligy mistryň s Rosengardem. Ve čtvrtek 1. 11. od 18:30 jsou všichni fanoušci zváni, vaše podpora bude důležitá!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články