Před zápasem s Duklou odhalení další hvězdy na Chodníku slávy | SK Slavia Praha
Více

Před zápasem s Duklou odhalení další hvězdy na Chodníku slávy

V pondělí 29. října je v Edenu na programu malé pražské derby, kdy Slavia přivítá Duklu Praha. Výkop utkání je v 18 hodin. Brány Edenu se pro fanoušky otevřou v 16:30 hodin. Zápas bude věnován stoletému výročí založení republiky.

Hvězda na Chodníku slávy pro prezidenta Beneše

  • V 17 hodin se před VIP vchodem na stadion uskuteční slavnostní ceremoniál. Na Chodníku slávy přibude další hvězda, která bude věnována prezidentu Edvardu Benešovi. Jeden z vůdců prvního československého odboje a zakladatelů první Československé republiky byl v mládí hráčem fotbalové Slavie a posléze i celoživotním věrným příznivcem červenobílých barev. Slavnostní ceremoniál odstartují v 17 hodin fanfáry z Opery Libuše v podání členů České filharmonie.

Vstupenky na zápas Duklou

  • Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1, to znamená od 210 korun. Vstupenky si můžete zakoupit online, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket, nebo si můžete lístek koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. Vstupenky jsou k dostání také v předprodeji vstupenek na pokladnách v Edenu u vstupu číslo 4 v rámci jejich otevírací doby. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20 procent slevu pro seniory nad 63 let a 10 procent pro držitele průkazu ZTP/TP. Zároveň je možné na pokladnách koupit zvýhodněnou vstupenku pro studenty a děti. Pouze v online prodeji mohou uplatnit slevu 10 procent členové Odboru přátel a Fanklubu.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 do 20 hodin. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu. Na pokladnách předprodeje budou kromě vstupenek na Duklu v prodeji také vstupenky na zápas Ligy mistryň s FC Rosengårdem (1. listopadu v 18:30) a na zápas UEFA Europa League s Kodaní (8. listopadu ve 21:00).

Velká Fanzóna před zápasem

  • Před začátkem zápasu můžete navštívit před hotelem Iris Fanzónu, kde si můžete zasoutěžit s Emil Frey Select. Princip soutěže je jednoduchý. Kopněte molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta, zaregistrujte se a buďte výhercem, který získá půjčení auta na víkend! Ve Fanzóně bude zároveň probíhat i registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu a budou moci vyhrát půjčení auta na prodloužený víkend! 
  • Další stánek Fanzóny se bude nacházet u vstupu číslo 2, kde si můžete zasoutěžit o zajímavé ceny s O2. Všichni účastníci soutěží si navíc odnesou voucher na sledování O2 TV na celý měsíc zdarma. 
  • Fanoušci si budou moci změřit rychlost střely anebo ve skupině s kamarády vyzkoušet unikátní fotbal v kleci. Ke správnému fandění v malém derby pak všem jistě poslouží nafukovací tleskátka od O2.
  • V rámci předzápasového programu se ve Fanzóně uskuteční také autogramiáda vybraných hráčů a hráček SK Slavia Praha, které se zúčastní trojice Jan Bořil, Lukáš Pokorný a Mick Van Buren spolu s Petrou Divišovou, Barborou Votíkovou nebo Kyllou Sjöman.
  •  Více informací k O2 TV fanzóně zde.

  • Získejte vstupenky na hokej

  • Před Edenem také můžete potkat hostesky neb hráče HC Slavia Praha. Získat od nich můžete vstupenky na zápas hokejové Slavie.

Doprava a parkování

K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 200 korun a zakoupit si ho můžete předem na našem webu zde. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete vyzvednout zápasový magazín Poločas, který je pro fanoušky zdarma! Najdete v něm rozsáhlý rozhovor s Peterem Olayinkou či ohlédnutí za vítěznými zápasy s Příbramí a v Liberci. Připomeneme si i osobnost prezidenta dr. Edvarda Beneše a jeho studentská léta, kdy oblékal dres Slavie. Obrazem i slovem představíme vzácný artefakt, který bude vystaven v Museu Slavia a má vazbu nejen na prezidenta Edvarda Beneše, ale i na prezidenta T. G. Masaryka.

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 16 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Eden Areny nemohou vnášet na stadion.

Novinky ve Fanshopu

Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit novinky z podzimní kolekce v podobě triček, mikin a šál. V prodeji bude i nový balíček hráčských kartiček pro tuto sezonu a pexeso. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno bude mít až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Sektor pro rodiče a děti

  • V Sektoru pro rodiče a děti si mohou malí i větší slávisté kromě fotbálku vyzkoušet kopy na bránu. Pokud budou mít dobrou ránu, tak získají slávistický náramek, pexeso nebo slávistické tetování. Během zápasu a o přestávce si mohou nechat děti vyzdobit obličej či ruce slávistickým malováním a tetováním.

Před zápasem zazní hymna České republiky

  • V rámci výročí 100 let od založení republiky zazní před výkopem hymna České a Slovenské republiky, kterou zazpívá sólistka opery Národního divadla Eva Charvátová. 

Radio Slavia

  • Malé pražské derby s Duklou začíná v 18 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články