Ve čtvrtek v Edenu Liga mistryň. Vstupenky v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek v Edenu Liga mistryň. Vstupenky v prodeji

Ve čtvrtek 1. listopadu hostí slávistky v osmifinálové odvetě Ligy mistryň FC Rosengård, výkop je v 18:30.

Slávistické hráčky zaznamenaly skvělý úspěch, když na hřišti Rosengårdu vyhrály v úvodním utkání osmifinále Ligy mistryň 3:2. Doma tak proti švédskému týmu budou hájit jednogólový náskok. Výchozí pozici mají dobrou – vždyť v Edenu naposledy prohrály v říjnu 2014!

Domácí odveta se koná 1. listopadu od 18:30 v Edenu. Otevřená bude Tribuna Sever a spodní část Tribuny J. W. Maddena, na stadion se pak bude vcházet vstupem číslo 1.

Permanentkáři mají vstup zdarma, standardní vstupenky pak jsou – dospělí 100 Kč, děti 50 Kč. Vzhledem k otevření pouze části stadionu nemají držitelé permanentek nárok na své sedadlo, mohou se ale usadit na libovolné volné místo.

Vstupenky jsou v prodeji online, v den zápasu budou dostupné na pokladnách. Pokladny u vstupu číslo čtyři mají otevřeno od 10:00 do 20:00.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články