Omezení vstupu fanoušků do okolí stadionu v Bordeaux | SK Slavia Praha
Více

Omezení vstupu fanoušků do okolí stadionu v Bordeaux

Na základě trestu od disciplinární komise UEFA a nařízení prefektky pro bezpečnost jihozápadní oblasti Francie je omezen vstup na stadion a pohyb fanoušků v jeho okolí v den zápasu.

Trest od UEFA

Za incident v Kodani jsme byli jako klub potrestáni peněžní pokutou 20 tisíc eur a také zákazem fanoušků na stadionu při venkovním zápase v Bordeaux. Trest platí pro blížící se zápas v Bordeaux, který se hraje ve čtvrtek 29. listopadu.

Fanoušci, kteří si koupili vstupenky do sektoru hostů, měli možnost lístky vrátit do pondělí 26. listopadu v Edenu a byly jim vráceny peníze. 

Pokud máte koupené vstupenky přes online prodej, budou vám peníze ze strany Bordeaux taktéž vráceny, konkrétní informace o tomto procesu zjišťujeme. Pokud se přesto chystáte do Bordeaux na zápas Slavie, upozorňujeme, že podle nejnovějších informací francouzský klub nevpustí fanoušky Slavie na stadion do žádného ze sektorů. Následně nebude možné vymáhat náhradu škody či vrácení peněz.

Omezení v okolí stadionu 

Dle nařízení prefektky pro bezpečnost ze dne 27. 11. 2018 byla vytyčena oblast v okolí stadionu Matmut Atlantique, do které je zákaz vstupu v den zápasu všem osobám, které jsou fanoušky Slavie, anebo se budou chovat jako příznivci Slavie. Zóna je vyznačena v mapce, konkrétní ulice, kterými je vymezena, najdete ve zkráceném překladu nařízení prefektky. Originální znění nařízení je ke stažení zde.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články