Slavia se Zlínem uctí válečné hrdiny | SK Slavia Praha
Více

Slavia se Zlínem uctí válečné hrdiny

​V neděli 11. listopadu se můžete těšit na celodenní program v Edenu! Od 11 hodin 11 minut bude probíhat vojenská fanzóna a v 17 hodin začíná zápas se Zlínem.

V dalším domácím ligovém zápase se utkáme se silným Zlínem, který v aktuálním ročníku patří mezi ligovou špičku. Zápas se koná v mezinárodní Den válečných veteránů, Slavia se proto rozhodla zápas věnovat českým válečným veteránům i vojákům, kteří bojují za naši zemi ve válečných konfliktech.

Je to jen několik dní, co byl při útoku na vozidlo na základně Šindánd v afghánské provincii Herát zabit jeden z českých vojáků. Nebyla to letos v Afghánistánu zdaleka první česká oběť. Další tisíce a desetitisíce českých vojáků bojovaly za naši zem v minulosti. Všem těmto hrdinům patří obrovské poděkování a úcta nás všech. „Jsou to hrdinové a vážíme si toho, co udělali pro naši zem. SK Slavia Praha proto připravila velkou oslavu Dne válečných veteránů,” uvedl předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Slavia ve spolupráci s Nadačním Fondem REGI BASE I. (NFRB) pozvala na zápas se Zlínem do Edenu válečné veterány. Všichni vojáci a váleční veteráni mají vstup zdarma. Každý voják dostane vstupenku zdarma na pokladně v Edenu po předložení vojenského dokladu. Veteráni dostanou vstupenku zdarma od Nadačního Fondu REGI BASE I. (NFRB) zde

Fanoušci se mohou těšit na výstavu historických vozidel před stadionem a další akce na počest válečných veteránů. Zájemci budou moci zakoupit květ vlčího máku, výtěžek bude věnován na pomoc válečných veteránů. Fanzóna startuje v čase 11:11. Po celý den budete moci v Edenu obdivovat vojenskou a veteránskou techniku, budete si moct dopřát občerstvení včetně svatomartinských vín a také koupit suvenýry.

Do vojenské fanzóny je vstup zdarma, na zápas pak můžete vstupenky kupovat níže.

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články