V pátek v Edenu s Chrudimí! Permanentkáři zdarma! | SK Slavia Praha
Více

V pátek v Edenu s Chrudimí! Permanentkáři zdarma!

V pátek 16. listopadu vstoupí Slavia do osmifinálového zápasu v domácím poháru MOL Cup. Soupeřem červenobílých je druholigová Chrudim. Permanentkáři mají vstup zdarma. Zápas začíná v 18:30 hodin. Brány Edenu se otevírají v 17 hodin.

Vstupenky

  • Permanentkáři mají vstup na zápas zdarma. Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1, tedy od 210 korun.
  • Využít můžete předprodeje a koupit si vstupenky online. Lístek si tak můžete z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště.
  • Přes online prodej si můžete koupit zároveň i parkovací místo na utkání na parkovišti P2. Vstupenky samozřejmě seženete i na pokladnách u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby.

Na Chrudim zdarma se vstupenkou na Zenit

  • Pokud si v den zápasu s Chrudimí koupíte vstupenku na zápas Evropské ligy UEFA se Zenitem Petrohrad, získáte vstupenku na pohárový zápas s Chrudimí zdarma. Exkluzivní prodej na Zenit a prodej vstupenek na Chrudim probíhá pouze na pokladnách číslo 4 v Edenu. V den zápasu budou pokladny u vstupu číslo 4 otevřeny od 10 do 18:30 hodin.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete vyzvednout zápasový magazín Poločas, který je pro fanoušky zdarma! Najdete v něm rozsáhlý rozhovor s gólmanem Přemyslem Kovářem. Těšit se můžete opět na pokračování seriálu Spolu píšeme historii o významných slávistech – tentokrát se zaměřením na generály Aloise Eliáše a Josefa Alexeje Eisenbergera. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

SMS soutěž

  • Od otevření stadionu až do konce poločasové přestávky můžete soutěžit o vstupenky na zápas Ligy národů UEFA mezi českou reprezentací a Slovenskem. Zápas se hraje v Edenu v pondělí 19. listopadu od 20:45 hodin. Odpovězte správně na soutěžní otázku, jejíž znění uvidíte na velkoplošných obrazovkách, a pošlete SMS na telefonní číslo 900 11. Dva vylosovaní výherci získají po dvou vstupenkách na tento zápas.

Slavia TV

  • Utkání s Chrudimí odvysíláme v přímém přenosu Slavia TV na Youtube. „Děkujeme společnosti Pragosport, která nám vyšla vstříc. Jsme rádi, že můžeme osmifinále MOL Cupu odvysílat živě na našem YouTube kanálu,“ vysvětlil tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články