Informace pro fanoušky do Karviné | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Karviné

Slavia jede v 16. kole FORTUNA:LIGY do Karviné a i v tomto venkovním utkání se bude spoléhat na podporu svých fanoušků. Zápas se hraje v sobotu od 14 hodin.

Prodej vstupenek

Kapacita sektoru hostů je 220 míst. Vstupenka stojí 200 korun a jejich prodej probíhá v Edenu na pokladnách u vstupu číslo 4 až do pátku. Pokud se vstupenky nevyprodají, budou k dostání v den zápasu na stadionu v Karviné.

Tribuna Sever organizuje vlakový výjezd, informace o něm naleznete  zde.

Aktuální otevírací doba

Den Datum Čas
čtvrtek 22. 11. 14:00 - 18:00
pátek 23. 11. 14:00 - 18:00

Příjezd na stadion

Pro parkování aut využijte parkoviště u obchodních center Tesco a Lidl, odkud je vzdálenost na stadion několik set metrů. Upozorňujeme, že v bezprostředním okolí stadionu nelze parkovat. Pro fanoušky hostů je určen sektor E1, kde je pokladna č. 5 a vstup na stadion. Žádáme fanoušky, aby přišli ke stadionu včas, aby se dostali do hlediště před výkopem utkání.

Bezpečnostní kontrola

Před vstupem do hlediště se všichni podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu konzumace alkoholických nápojů a pyrotechniky. Doporučujeme nastudovat si Návštěvní řád stadionu.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články