Trenéři dolaďují letní přípravu | SK Slavia Praha
Více

Trenéři dolaďují letní přípravu

Fotbalisté našeho A-mužstva si užívají dovolené. Trenéři však pracují dál. Kouč Miroslav Beránek měl do včerejška plnou hlavu kvalifikačního zápasu národního výběru s Moldavskem, u kterého je asistentem. Pozorovatel Miroslav Jirkal zase sledoval budoucí soupeře reprezentantů. „Byl jsem v Bělorusku, kde hráli Holanďané, a v Rakousku, kde nastoupili Bělorusové...“
Fotbalisté našeho A-mužstva si užívají dovolené. Trenéři však pracují dál. Kouč Miroslav Beránek měl do včerejška plnou hlavu kvalifikačního zápasu národního výběru s Moldavskem, u kterého je asistentem. Pozorovatel Miroslav Jirkal zase sledoval budoucí soupeře reprezentantů. „Byl jsem v Bělorusku, kde hráli Holanďané, a v Rakousku, kde nastoupili Bělorusové,“ popisuje svůj program.

Informace o protivnících červenobílých Jirkal zatím neshromažďuje. „V téhle fázi to ještě nemá význam, v lize i předkole Champions League si musíme počkat na los. Pak začneme mapovat naplno.“ Druhé předkolo Ligy mistrů se losuje 20. června, domácí soutěž o pět dnů později.

Zatím se dolaďuje letní příprava. Ta začíná v pondělí 23. června a Slavia se v ní střetne například s Rapidem Vídeň nebo bundesligovým Hannoverem. „Rozpis mužstev, se kterými se utkáme, máme připraven delší dobu. Chtěli jsme, aby to byly kvalitní týmy, které nás dostatečně prověří,“ podotýká Jirkal. „A co moje dovolená? Nějakou mít budu, ale určitě ji ovlivní fotbal,“ uzavírá s úsměvem.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články