Stochova branka proti Zenitu zvolena gólem roku 2018 | SK Slavia Praha
Více

Stochova branka proti Zenitu zvolena gólem roku 2018

Nominace na gól roku byla plná skvělých branek. Nejlepší může ovšem být pouze jediný gól, a ten jste vybrali vy fanoušci. Podívejte se, kdo vyhrál a kdo se umístil na stupních vítězů!

1. MÍSTO

Na samotném vrcholu se umístil nádherný obstřel Miroslava Stocha levou nohou z domácího zápasu proti Zenitu. 

Po skvělém pasu z dílny Vladimíra Coufala si sešívaný záložník navedl míč na střed hřiště a slabší levou nohou vypálil. Míč si probil cestu mezi dvěma obránci Zenitu a zakroutil se přesně k tyči Kežakovovy svatyně, od které se odrazil do sítě. Tento gól kromě toho, že uvrhl ochozy do euforie, tak pojistil slávistický postup do jarní části Evropské ligy.

Na Facebooku od vás tato branka obdržela 539 hlasů a na Twitteru dalších 18 hlasů. S celkovým počtem 557 hlasů tak suverénně ovládla hlasování a vysloužila si ocenění Slávistického gólu roku 2018.


2. MÍSTO

Miroslav Stoch v tomto roce vyprodukoval hned několik nádherných branek a není tak divu, že se umístil i na stříbrné příčce. 

Jeho další galapředstavení se konalo v domácím zápase proti Dukle, přičemž velká chvíle sešívané sedmnáctky přišla ve 21. minutě. Balutův centr do pokutového území odhlavičkoval soupeř jen na nohu Stocha, který se zasekávačkou zbavil obránce a výstavním obstřelem levou nohou vymetl všechny pavučiny z pravého růžku Radovy svatyně. 

Tato branka obdržela na Facebooku 167 hlasů doplněných o dalších 33 hlasů z Twitteru a s celkovými 200 hlasy si vysloužila druhé místo.


3. MÍSTO

Spolu se Stochem měl nejvíce nominací Josef Hušbauer a bylo by hříchem, kdyby jednu neproměnil na místo na stupních vítězů. 

Povedlo se tak jeho nádherné brance v domácím zápase proti Opavě. Bořilův dlouhý aut sice našel pouze hlavu hostujícího Radiče, ten ovšem míč odhlavičkoval pouze před slávistického záložníka čekajícího na hranici vápna. Hušbauer se nerozpakoval a z voleje se opřel svoji pravačkou do míče, který doputoval až do šibenice opavské brány.

Kromě 112 hlasů z Facebooku obdržel tento gól i 38 hlasů z Twitteru, kde od vás fanoušků nejvíc hlasů ze všech. V součtu 150 hlasů zajistilo Josefovi Hušbauerovi krásnou bronzovou příčku.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články