V sobotu v Edenu od 15 hodin futsalové derby! | SK Slavia Praha
Více

V sobotu v Edenu od 15 hodin futsalové derby!

Přijďte povzbudit naše slávistické futsalisty v tom největším zápase! Tuto sobotu 12. ledna od 15 hodin v hale v Edenu změří síly se Spartou. Majitelé permanentek na fotbal mají vstup zdarma!

„Čekám atraktivní a dynamický futsal, který se bude líbit fanouškům. Bude to boj o každý centimetr palubovky. Zahraniční hráči si musí uvědomit, co derby pražských S znamená. Není to, jen zápas… je to sportovní válka,“ hecuje svůj tým i fanoušky kapitán Jan Homola.

Slavia je v tabulce na třetím místě o tři body před Spartou. Od nové sezony ji vede mezinárodně ostřílený srbský trenér Ivan Božovič, který bude mít poprvé k dispozici novou posilu – srbského reprezentačního pivota Marka Radovanoviče. V týmu hraje celá řada dalších reprezentantů včetně Radima Záruby, který získal nedávno třetí místo v anketě futsalista roku. Vítěz ankety Michal Seidler nastupuje za Spartu, stejně jako slovenská futsalová hvězda Tomáš Drahovský. Slávisty čeká těžký boj!

O přestávce proběhne tradiční losování vstupenek, hlavní výhrou je víkendový pobyt na zámku Štiřín. Futsalisté se těší na každého fanouška! Společně jsme silnější!

Slavia – Sparta
Sobota, 12. ledna 2019, 15:00, Hala Eden

Majitelé permanentek na fotbalovou a hokejovou Slavii mají vstup zdarma.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články