Dorostenecký víkend | SK Slavia Praha
Více

Dorostenecký víkend

Přečtěte si víkendové výsledky našeho dorostu, který třicátým kolem zakončil sezónu.
Přečtěte si víkendové výsledky našeho dorostu, který třicátým kolem zakončil sezónu.

Vítkovice - Slavia „A“ dorost 0:0 , I.DL starší
Sestava: Lukáš Podaný – Michal Parys, Martin Lapáček, Lukáš Doležal, Jan Balík – Lukáš Budějský, Michal Švec, Petr Musil, Ondřej Walter (90. Jiří Novotný) – David Emmerling, Jan Knobloch
Mužstvo obsadilo 3. místo.

Slovan Liberec – Slavia „B“ dorost 3:2 (1:1), ČLSD
Branky Slavie: Tomajko 2
Sestava: Lukáš Cibulka – Radek Šulc, Jiří Studík, Michal Pleiner (42. Lukáš Hajník), Marek Urbanec – Jan Bauer, Jakub Kračman, Daniel Vilhelm, Kamil Makula – Tomáš Brtna (87. Milan Štepka), Jakub Tomajko
Mužstvo obsadilo 7. místo.

Vítkovice – Slavia „C“ dorost 2:4 (0:0), I.DL mladší
Branky Slavie: Novotný 2, Borovský, Kočí
Sestava: Martin Šteiner – Lukáš Kindel, Štěpán Böhm, Josef Dvořák, Filip Matějka – Jiří Novotný, Michal Kočí (78. Jiří Hausner), Pavel Eliáš, Miroslav Král (65. Jindřich Pavlů) – Marek Borovský (71. Stanislav Písecký), Karel Pazdera (60. Josef Komárek)
Před posledním utkáním nám šlo o třetí místo v lize. Olomouc však zvítězila na Synotu 2:1, a tak jsme mohli obsadit nejlépe čtvrtou příčku.
Po prvním poločase nebylo nic jasné. Vytvořili jsme si velkou územní převahu, avšak bez gólového efektu. O přestávce jsme si vysvětlili řešení řady brankových příležitostí
Po přestávce mužstvo táhl Jirka Novotný, jak i mnohokrát na podzim, a dvakrát rozvlnil síť. První gól padl po přihrávce Krále. Druhou branku přidal po individuálním průniku obranou Vítkovic. Třetí trefu zařídil Borovský, po rohovém kopu Kindla a prodloužení Matějky. Na čtvrtém gólu má velký podíl Písecký, po jehož důrazném souboji s brankářem Vítkovic měl Kočí ulehčenou úlohu a z třiceti metrů usměrnil míč do prázdné branky.
V závěru chci poděkovat všem hráčům, kteří se podíleli na tomto umístění, a také celému realizačnímu týmu. Věřím, že v další sezóně navážeme na ty lepší výsledky a dosáhneme se na příčky nejvyšší.
Nejlepší hráči: Novotný, Kočí
Mužstvo obsadilo 4. místo.
-MŠ-

Liberec – Slavia „D“ dorost 3:4 (0:4), ČLMD
Branky Slavie: Zelinka 2, Jírovský 2
Sestava: Michal Puš – Martin Hladík, Marek Suchý, Michal Held, Ondřej Vrzal – Jakub Vagrčka (78. Milan Černý), Tomáš Proskočill, Martin Kubec, Tomáš Marc (41. Jiří Valenta) – Jakub Jírovský, Karel Zelinka (76. Tomáš Szako)
V posledním utkání šlo o první místo. Domácí na nás měli dva body ztrátu, a tak museli zvítězit. V prvním poločase jsme podali takticky velmi dobrý výkon. Hráli jsme ze zabezpečené obrany a vyráželi do nebezpečných brejků. Byli jsme velmi produktivní a využili všechny čtyři šance, které jsme si vytvořili. Po přestávce Liberec vsadil vše na jednu kartu a začal nakopávat dlouhé míče před naše pokutové území, což nám dělalo problémy. My už nehráli tak zodpovědně a soupeř začal postupně dotahovat. Nakonec jsme vítězství uhájili a vyhráli ČLMD. Na jaře jsme neprohráli ani jedno utkání. Celkově naši fotbalisté získali 77 bodů při skóre 97:25.
Mužstvo obsadilo 1. místo.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články