V dobrém mužstvu se branky střílí dobře, usmíval se Pavel Fořt | SK Slavia Praha
Více

V dobrém mužstvu se branky střílí dobře, usmíval se Pavel Fořt

Pavel Fořt vykopal s Plzní postup do první ligy, v nadcházející sezóně se ale bývalým spoluhráčům postaví do cesty. Služby mladého útočníka si už v únoru zajistili červenobílí. Nadějný fotbalista, který si šestnácti góly vystřílel stříbrnou pozici mezi kanonýry druhé nejvyšší soutěže, si v pondělí poprvé zatrénoval se Slavií.
Pavel Fořt vykopal s Plzní postup do první ligy, v nadcházející sezóně se ale bývalým spoluhráčům postaví do cesty. Služby mladého útočníka si už v únoru zajistili červenobílí. Nadějný fotbalista, který si šestnácti góly vystřílel stříbrnou pozici mezi kanonýry druhé nejvyšší soutěže, si v pondělí poprvé zatrénoval se Slavií. „Budu mít těžkou úlohu, jsou tady vynikající útočníci. Konkurence je veliká. I přesto se budu snažit prosadit,“ svěřoval se na Strahově, obklopen hloučkem novinářů.

Co skoro dvacetiletý Fořt očekává od skoku do nejvyšší soutěže? „Určitě je v tom rozdíl, ve druhé lize je to hodně o bojovnosti, v první je víc techniky,“ porovnává. „Ale v dobrém mužstvu se branky střílí vždycky dobře,“ usmívá se čerstvý slávista, který si zatím nejvíc rozumí s bratry Doškovými, také Plzeňáky. „A ještě znám Martina Latku,“ připomíná další posilu týmu trenéra Miroslava Beránka.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články