Podrobně a přehledně: Informace k zápasu se Sevillou | SK Slavia Praha
Více

Podrobně a přehledně: Informace k zápasu se Sevillou

Ve čtvrtek 14. března ve 21 hodin nastoupí fotbalisté Slavie k odvetnému osmifinálovému zápasu Evropské ligy UEFA proti Seville. Utkání je vyprodáno, i proto doporučujeme fanouškům přijít na zápas alespoň hodinu před začátkem zápasu. Brány Sinobo Stadium se otevírají v 19 hodin.

Celostadionové choreo

Už při nástupu fotbalistů na hrací plochu (cca 4 minuty před výkopem) proběhne celostadionové choreo, které bude připraveno ve všech sektorech za opěradly sedaček. I to je jeden z důvodů, proč přijít na stadion včas. Buďte součástí celostadionové choreografie! Vytvořme společně našim hráčům v Edenu jedinečnou a neopakovatelnou atmosféru! Poslouchejte pokyny moderátora a sledujte velkoplošné obrazovky, kde budou informace, jak při spolupráci na choreu postupovat.

Se vstupenkou na Sevillu zdarma na Bayern

Utkání je už několik dnů beznadějně vyprodáno. V předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 budou v den zápasu v prodeji pouze jarní permanentky, vstupenky na ligový zápas Slavie s Libercem a vstupenky na čtvrtfinálový zápas Ligy mistryň s Bayernem Mnichov, který sehrají fotbalisty Slavie ve středu 20. března. Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 do 22:45 hodin. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do 22 hodin.

Užijme si zápas v duchu fair play

Připomínáme, že během utkání platí zákaz používání pyrotechniky a vhazování jakýchkoliv předmětů na hrací plochu. Za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Zejména kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s protikuřáckým zákonem a Návštěvním řádem Sinobo Stadium zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla. Žádáme také fanoušky, aby utkání sledovali ze svých sedadel a nikoliv ze schodů vedoucích z koridorů na ochozy, kde blokují únikové cesty.

Magazín Poločas

U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor se slovenským záložníkem Miroslavem Stochem. Nechybí ohlédnutí za zápasy, které slávisté sehráli se soupeři ze Španělska v evropských pohárech. Na dvojzápas se Sevillou ve skupině Ligy mistrů UEFA na podzim 2007 zavzpomínal Stanislav Vlček. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit šálu, tričko a vlaječku z limitované edice pro dnešní zápas. K dostání je také nová domácí zápasová sada Buďte jako hráč. Vybavte se originálními Puma dresy, trenkami a stulpnami. V nabídce jsou 4 varianty dresů: originální pro hráče, dětské, repliky s volnějším střihem a pohárová verze s bílými zády. Nechybí také nová jarní kolekce triček a šál. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude od 19 do 21 hodin stát před hotelem Iris (zde je platba možná pouze v hotovosti). Slávistické suvenýry můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a tribunou J. W. Maddena.

Doprava a parkování

Doporučujeme fanouškům, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Počet parkovacích míst v okolí Edenu je omezen, placená parkovací místa na parkovišti P2 u hotelu Iris jsou vyprodána. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Po utkání budou po dohodě s Dopravním podnikem hlavního města Prahy posíleny spoje tramvaje číslo 22 a 7 a také autobus číslo 136 směr Letňany. Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti P4 za jižní tribunou v ulici Pod Altánem. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy.

Úschovna zavazadel

Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 18 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Občerstvení

U vstupu číslo 1 bude nově otevřena kavárna, kde si můžete ke kávě zakoupit sladké i slané pochoutky. Fanoušci mohou využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a venkovní stánky i s posezením u vstupu číslo 2. Čepovat se bude alkoholické pivo. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – kelímek se slávistickým logem, s děkovačkou Tribuny Sever s Milanem Škodou a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun.

Radio Slavia

Zápas Slavie se Sevillou začíná ve 21 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem ČT Sport.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články