Adauto je v Praze | SK Slavia Praha
Více

Adauto je v Praze

Na středečním tréninku se Miroslavu Beránkovi budou hlásit útočník Adauto a záložník David Kalivoda. Oba se v úterý odpoledne objevili v hale ruzyňského letiště, kam po několikadenním zpoždění způsobeným problémy s volnými místy v letadle přicestovali z Brazílie. V Sao Paolu trávili dovolenou. „Byla to paráda, moře, rodina, fotbálek,“ liboval si Adauto po návratu z domova.
Na středečním tréninku se Miroslavu Beránkovi budou hlásit útočník Adauto a záložník David Kalivoda. Oba se v úterý odpoledne objevili v hale ruzyňského letiště, kam po několikadenním zpoždění způsobeným problémy s volnými místy v letadle přicestovali z Brazílie. V Sao Paulu trávili dovolenou. „Byla to paráda, moře, rodina, fotbálek,“ liboval si Adauto po návratu z domova.

A jak se do Jižní Ameriky dostal Kalivoda? „Bavili jsme se o tom s Adym už dřív, ptal se mě, jestli nechci letět s ním. Neměl jsem v plánu nic jiného, takže jsem si říkal, proč ne,“ vyprávěl šikovný středopolař. „V Brazílii jsem byl poprvé, zážitky jsou skvělé,“ rozplýval se. „Nejprve jsme byli u Adauta doma, pak jsme bydleli pět dní u moře v apartmánu jeho kamaráda. A pořád jsme někam jezdili,“ svěřoval se.

Slávisté si našli čas také na sport – pasivní i aktivní. „Byli jsme na ligovém zápase, na který přišlo pětadvacet tisíc lidí,“ prozradil Kalivoda. „A taky jsme hráli tenis, David mě porazil 1:6,“ kabonil se Adauto, jehož nyní čeká příprava na novou sezónu. „Těším se na tréninky i na kluky,“ prohlásil odpočatý kanonýr.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články